Koulutukset

ESLU järjestää aikuisliikunnan koulutuksia avoimina ja tilauksesta. Koulutukset ovat suunnattu terveysliikunnan asiantuntemusta kaipaaville työyhteisöille sekä liikuntaolosuhteiden ja -palveluiden päättäjille. Koulutusta tarjotaan myös aikuisliikunnan ohjaajille ja valmentajille, terveyttä ja hyvinvointia edistäville toimijoille sekä yhteistyötahoille.

Valmentaja- ja ohjaajakoulutus

Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksista löydät ensimmäisen tason valtakunnallisen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK-1) sekä VOK-1 -kokonaisuutta tukevat teemakoulutukset. Valmentaja ja ohjaaja -koulutuksessa osallistujat voivat erikoistua joko lasten ja nuorten liikunnan tai aikuisliikunnan ohjaamiseen. Koulutukset tarjoavat valmentajille ja ohjaajille, seuroille sekä lajiliitoille mahdollisuuden kehittää valmennusosaamistaan alueellisesti lähellä omaa toimintaympäristöään.
 

Teemakoulutukset

Peruskoulutustarjontaa täydennetään erilaisilla virike- ja teemakoulutuksilla, joiden tavoitteena on tarjota uusia ajatuksia ja keinoja liikkumiseen sekä fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen. Teemakoulutuksissa valittuihin aiheisiin pureudutaan perusteita syvemmin alan ammattilaisten johdolla. Tarjolla on muun muassa Liikuntaleikkejä aikuisille -, Juoksu harjoittelun tukena - ja Tervetuloa Liikuttajaksi -koulutusta.
 

Muut koulutukset

Teemakoulutuksia tarjotaan myös yksittäisten ammattiryhmien tarpeiden pohjalta. Muu koulutus -osiosta löydät tietoa terveydenhuoltoon ja apteekkien henkilökunnalle suunnatusta koulutustarjonnasta. Tarjontaan kuuluu esimerkiksi Liikunta osana arkea -koulutus, joka tarjoaa apteekkien henkilökunnalle käytännönläheisiä työvälineitä omaan työhön, asiakasneuvontatilanteisiin ja terveysliikunnan edistämiseen.
 

Kaikkia ESLUn koulutuksia saa myös tilauksesta ja tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kiinnostuitko? Kysy lisää tilauskoulutuksista!