Leiritoiminta

Lasten ja nuorten liikunnassa ESLUn tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä lisätä liikuntamahdollisuuksia. Kesäisin toimintaa toteutetaan muun muassa järjestämällä liikuntaleirejä koululaisten kesäloma-aikana yhdessä yhteistyökumppaneiden, seurojen ja kuntien kanssa.

Kesä on lapsille loistavaa aikaa rakentaa uusia kaverisuhteita, oppia uusia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Liikuntaleirit tarjoavat tähän helpon ja turvallisen ympäristön. Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.
 

Kesä alkaa perinteisesti Hyvinkään SankariSporttileireillä!

Kesän 2018 aikana järjestetään kaksi leiriä: 4.–8.6.2018 Martin koululla sekä 11.–15.6.2018 Puolimatkan koululla. Leirit ovat liikuntapainotteisia viiden päivän päiväleirejä, joissa on monipuolista toimintaa klo 8.00–16.00.

Ohjelmassa on muun muassa eri pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja. Leirin hintaan sisältyy päivittäisen ohjatun ohjelman lisäksi lounas ja välipala sekä leiripaita. Leireille ovat tervetulleita kaikki 6–12-vuotiaat.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

 

 

Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Leirit on tarkoitettu kaikille 6–12-vuotiaille tytöille ja pojille eikä lapsilta vaadita aikaisempaa kokemusta leirien lajeista. Leirin aikana tutustutaan useisiin eri lajeihin leikin varjolla.