Kampanjat

#MunLiike ja Taisto

Valolla on kaksi yläkouluille suunnattua rennonletkeää, maksutonta liikuntakampanjaa; #MunLiike ja Taisto. Sisällöllisesti ja aikataulullisesti kampanjat muodostavat toisiaan täydentävän kokonaisuuden. 

Entäpä aktiiviset välitunnit nuorten suunnittelemalla tavalla?

Lähde mukaan #MunLiike-kampanjaan, ja otat askeleen kohti aktiivisempia koulupäiviä! Kampanjajakson aikana kouluissa voidaan järjestää toimintavälitunteja, tapahtumia, pelejä, turnauksia sekä muuta nuorten näköistä rentoa vapaa-ajan toimintaa. Saat monipuolista tukea toiminnan järjestämiseksi ilmoittamalla koulusi mukaan kampanjaan. Tarjolla on mm. maksuton vertaisohjaajakoulutus 110:lle ensimmäistä kertaa kampanjaan osallistuvalle koululle sekä jaossa massiivinen määrä pihapelivälineitä kaikille osallistuville kouluille! Tee sun liikkees ja tutustu lisää osoitteessa www.sport.fi/munliike

Miltä kuulostaisi huippuosaajien ideoimat valmiit treenit liikuntatunneille?

Taiston uutuutena ovat nuorten suosimien lajien huippuosaajien ideoimat valmiit videoidut treenit liikuntatunneille ja vapaa-aikaan. Treenit tarjoavat hauskoja ideoita treenijakson jokaiselle viikolle, sisältäen vaikutteita mm. street workoutista ja breakdancesta!
Tutustu Taistoon ja sen koululle tarjoamiin etuihin lisää osoitteessa www.sport.fi/taisto 

Ota yhteyttä: munliike(at)valo.fi, taisto(at)valo.fi

Lisätietoja ESLUn kanpanjoista: Tarja Nieminen, nuorisopäällikkö, tarja.nieminen(at)eslu.fi, puh. 0400 894 559

 

 

Menneiden vuosien highlighteja:

#MunLiike-ohjelmaan ilmoittautui vuonna 2016 huikea määrä kouluja: 313 ylä- tai yhtenäiskoulua ja kaikkiaan yli 124 000 oppilasta!

Varpaat vauhtiin -kampanja: 30.9.-11.10.2013 liikutti huikeat 135 000 lasta ympäri Suomen! Varpaat vauhtiin! -kampanjan tavoitteena on lisätä lasten päivittäisen liikunnan määrä suositusten mukaiselle tasolle kahteen tuntiin päivässä, tukea varhaiskasvattajien työtä liikuntakasvatuksen toteutuksessa ja innostaa lasten vanhemmat liikkumaan lastensa kanssa. Vuoden 2013 teemana oli ohjattu ulkoliikunta. Menossa mukana oli myös lasten suosikki - Vauhtivarvas-toukka. Lisätietoja: Sport.fi-sivustolta

Syksyn 2012 välituntiliikunnan kampanja: ESLU ja 14 muuta liikunnan aluejärjestöä toteuttivat yhdessä Nuoren Suomen kanssa kampanjan ala- ja yläkoululaisten välituntiliikunnan aktivoimiseksi syksyllä 2012. Mukaan kampanjaan ilmoittautui aivan mahtava joukko: 180 000 oppilasta ja 10 500 opettajaa 1 500 koulusta. Lisäksi 350 koulua kouluttaa syksyn aikana välkkäreitä. Kampanja koostui alakoululaisille suunnatusta Vipinää välkälle! -kampanjasta sekä yläkoululaisille suunatusta Kaupunkitaisto-turnauksesta.

Menestyksen Avaimet - Keys to Success: Menestyksen Avaimet on vuonna 2012 käynnistynyt valtakunnallinen, nuorten harrastusympäristöihin suunnattu terveyden edistämisen hanke.
Viisivuotisen hankekauden aikana tarkoituksena on kehittää toimintamalli tukemaan ja edistämään urheiluseurojen ja muiden harrasteryhmien terveyden edistämistyötä. Menestyksen Avaimet – hankkeen päämääränä on edistää terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia nuorten harrasteryhmissä. Menestyksen Avaimet –hanketta hallinnoi Suomen NMKY:n Liitto ry ja sisällöntuotosta vastaa NMKY:n Urheiluliitto ry.