Tj-klubi

Vuonna 2007 käynnistetty Tj-klubi on tarkoitettu seurojen palkatuille päätoimisille työntekijöille.

Tj-klubi on hyvä verkostoitumispaikka ja sinne  toivotaan osallistuvan seuran hallintopuolen henkilöitä, muun muassa toiminnanjohtajia, toimistonhoitajia sekä seurasihteereitä.

Tj-klubissa käsitellään muun muassa työn arjen toimintoja, urheiluseuran ammattimaistumiseen liittyviä haasteita sekä keskustellaan urheiluseuroihin palkattujen työntekijöiden tarpeista ja urheiluseuran roolista työnantajana.

Tj-klubin tarkoituksena on toimia keskustelufoorumina, jossa seuratoimijoiden on mahdollista verkottua yli laji- ja seurarajojen, oppia sekä saada käytännön tukea muilta urheiluseuroissa työskenteleviltä henkilöiltä.

Klubitapaamiset

Tj-klubin teemoina ovat aiheet, jotka juuri seurojen päätoimiset ovat kokeneet keskeisiksi. Tj-klubi kokoontuu kahdesta kolmeen kertaa vuodessa.

TiedonJyvä on Tj-klubin jäsenille tarkoitettu maksuton sähköinen uutiskirje, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se postitetaan sähköpostilla kaikille Tj-klubin jäsenille. Kaikki numerot löytyvät myös tältä sivulta. Jokaisessa numerossa on neljä artikkelia.

Täältä jostain -osiossa ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman paljastaa aina hyödyllistä ajankohtaista ja tulevaa.
Tutkittu juttu -osiossa lakimies vastaa arkisiin seuratoiminnan käytännön kysymyksiin, jotka usein aiheuttavat päänvaivaa.
Toimiva joukko -osiossa Tj-klubin jäsenet kertovat toisilleen hyvistä ideoistaan tai onnistumisistaan.
Tietoa jahtaamaan -juttu puolestaan tarjoaa laajan sisältöesittelyn ajankohtaisesta ja hyödyllisestä palkatun työntekijän avuksi tarkoitetusta koulutuksesta ja lyhyet makupalat muista mielenkiintoisista koulutuksista.

TiedonJyvän toimitus

TiedonJyvän toimitus ottaa mielellään vastaan ideoita ja toiveita uutiskirjeen sisällöstä. Sähköpostit ovat etunimi.sukunimi@eslu.fi

Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, puh. 050 407 7119
Tarja Nieminen, nuorisopäällikkö, lasten ja nuorten liikunta, puh. 0400 894 559
Merja Palkama, kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä, puh. 040 595 4195
Juhana Särkelä, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija, puh. 050 365 3665
Minttu Koivumäki, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija, puh. 045 7732 4632 (äitiyslomalla)

Kuvia Tj-klubin tapaamisista löytyy ESLUn Facebook-sivuilta.

   

Ilmoittaudu mukaan Tj-klubin toimintaan