ESLUn leirikesä käynnistyy Hyvinkään SankariSporttileireillä, vielä mahtuu mukaan!

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Elämäni Sankari ry ja Hyvinkään kaupunki järjestävät 6-12-vuotiaille suunnatut liikunnalliset päiväleirit Hyvinkäällä kesällä 2017. Ensimmäinen leiri järjestetään 5.-9.6.2017 (Tapainlinnan koulu lähiympäristöineen) ja toinen leiri 12.-16.6.2017 (Vehkojan koulu lähiympäristöineen).

SankariSporttileirit ovat viiden päivän päiväleirejä, joissa on monipuolista toimintaa klo 8.30–15.45 (päivystys klo 7.30–17.00). Leireille ovat tervetulleita kaikki 6–12-vuotiaat, eikä osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta leirien lajeista. Leireillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka ja kevyt välipala.

Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Tervetuloa mukaan viettämään riemukas ja liikunnallinen leiriviikko!

Tulevan kesän leirit ovat osa Hyvinkää 100v -juhlavuotta ja leirien hinta on tänä vuonna poikkeuksellisesti vain 100€ / lapsi!

Lue lisää ja ilmoita lapsi mukaan tästä!