Valikko 5 / 2017

Uudistettu stadion nykyisille ja tuleville sukupolville

Olympiastadion on yksi Suomen itsenäisyyden symboleista sekä henkisesti että rakennuksena. Käynnissä oleva Olympiastadionin perusparannus ja uudistaminen muuntaa historiallisen urheilu- ja tapahtuma-areenan paikaksi, joka täyttää tulevaisuudessa kansainvälisten suurtapahtumien vaatimukset. Yleisölle, tapahtumajärjestäjille ja kaupunkilaisille rakentuu uusia tiloja päivittäiseen käyttöön. Rakentumassa on suomalaisten stadion tuleville elämyksille.

Olympiastadionin toimitusjohtaja Maija Innanen vastasi toukokuun Mistä tuulee -kysymyksiin seuraavasti:

Mikä sinua juuri nyt ihastuttaa?

Olen kesän lapsi, joten kevään tulo ihastuttaa aina, vaikka se tänä vuonna tuntuukin olevan aika hidasta. Olympiastadionin laaja perusparannus- ja uudistamishanke on käynnissä ja myös tulevan toiminnan suunnittelu etenee. Joka päivä olen suunnattoman iloinen pienestä, mutta tehokkaasta ja toisiamme tukevasta työyhteisöstämme. Uskonkin vahvasti yhteisöllisyyteen ja siihen, että menestys alkaa sanasta ME. Kiitos Marju, Ilkka ja Juha!

Mikä sinua juuri nyt vihastuttaa?

Eipä vihastuta mikään. Pohdittavaa on toki paljon päivittäin. Toivottavasti myös urheilun järjestöelämän isot ratkaisut etenevät niin, että erityisesti liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan toimintaedellytykset paranevat. Urheiluseuroissahan se perustyö tehdään. Kaikkien organisaatioiden voimavarat, tehokkuus ja tulevaisuus riippuvat ennen kaikkea ihmisistä. Onkin sanottu, että 90 prosenttia organisaatioista on ihmisten uskoa, johon voidaan vaikuttaa. Järjestöissä näitä ihmisiä ovat jäsenet, luottamushenkilöt, vapaaehtoiset, työntekijät ja usein myös yhteistyökumppanit. Näiden ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toimintakyky sekä motivaatio ja osaaminen ovat jokaisen järjestön merkittävin kriittinen menestystekijä. Toivottavasti myös tämä näkökulma on läsnä tulevissa valinnoissa ja linjauksissa.

Kenelle haluaisit lähettää terveisiä?

Paljon iloa, voimia sekä onnistumisia kaikille liikunnan ja urheilun eteen töitä tekeville. Aurinkoista kevättä ja kesää!

Lähde: http://www.stadion.fi/ajankohtaista/stadion-suomen-itsenaisyyden-juhlavu...
Kuva: Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista, Työyhteenliittymä K2S ja NRT