Valikko 10 / 2021

On aika kiittää urheiluseuran vapaaehtoisia

Suomessa toimii yli 9 000 urheiluseuraa, jotka liikuttavat yli miljoonaa suomalaista. Seuratoiminnassa on mukana jopa puoli miljoonaa vapaaehtoista työntekijää, jotka huolehtivat monista urheiluseuran tehtävistä valmennuksesta hallintoon ja tiedottamisesta kilpailujen järjestämiseen. OP Ryhmä ja Olympiakomitea valitsevat #kiitosseuratoimija-somepostausten joukosta vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan, joka saa seuralleen kiitoksena 3 000 euron stipendin.

Suomalaiset urheiluseurat eivät pyörisi ilman vapaaehtoistyötä tekeviä. He tekevät vuosittain jopa 50 miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä, jonka taloudellinen arvo on noin 700 miljoonaa euroa. Heistä jokainen ansaitsee kiitoksen. On aika kiittää seuratoiminnan vapaaehtoisia somessa aihetunnisteella #kiitosseuratoimija.

OP Ryhmä palkitsee Vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan 3 000 euron stipendillä

OP Ryhmä yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa on edistänyt urheiluseuroissa tehtävää vapaaehtoistyötä jo vuodesta 2015.

Tänäkin vuonna OP Ryhmä ja Olympiakomitea valitsevat #kiitosseuratoimija-somepostausten joukosta vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan, joka saa seuralleen kiitoksena 3 000 euron stipendin. Vuoden seuratoimija 2021 julkistetaan 3.12., jolloin juhlitaan Vapaaehtoisten päivää Suomessa.

Kuka on urheiluseurasi kantava voima?

On aika miettiä, kuka sinun urheiluseurassasi ansaitsee julkisen kiitoksen. Kenelle seurassa soitetaan, kun nappulakisoihin kaivataan kuskia tai kuuluttajaa? Kuka järjestää talkooväen? Kuka somettaa ja päivittää nettisivut? Kuka viheltää pelit ja teippaa haaverit? Kuka auraa lumet ja huoltaa kentät? Kuka paistaa buffet-pullat, keittää kahvit? Kuka sammuttaa valot, kun peli on päättynyt?

Tunnistatko urheiluseurasi luottotyypin, joka jaksaa ideoida, kehittää ja kannustaa ja joka saa homman kuin homman rullaamaan? Tämä tehopakkaus on usein tehnyt jo sen, mistä muut vielä puhuvat. Nyt on aika kertoa, kuka hän on ja miksi hän ansaitsee julkisen kiitoksen.

Kerro siis sosiaalisessa mediassa, kuka olisi sopiva henkilö vuoden 2021 vapaaehtoiseksi seuratoimijaksi, postaa ehdotuksesi ja lisää #kiitosseuratoimija 21.11.2021 mennessä.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Ville Köngäs, puh. 040 962 5463
OP Ryhmä, OP Ryhmän viestintä, puh. 010 252 8719


OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja yli 12 000 työntekijää. Tarjoamme kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden henkilö- ja yritysasiakkaille. OP Ryhmän muodostavat osuuspankit sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. www.op.fi

Lähde ja kuva: Olympiakomitea