Valikko 5 / 2021
Käsi päällekkäin

Kuntavaaliehdokas sinut on haastettu mukaan #liikuntaehdokas-somekampanjaan

Olympiakomitea yhdessä liikuntayhteisön kanssa haastaa kuntavaaliehdokkaita mukaan #liikuntaehdokas-somekampanjan. Liikunnalla on valtava merkitys kuntalaisten hyvinvoinnille. Vaaleissa valittavat päättäjät pääsevät vaikuttamaan kuntansa liikunnan ja urheilun edistämiseen.

Haastamme kaikki kuntavaaliehdokkaat mukaan ottamaan kantaa liikunnan puolesta. Ehdokkaat voivat osallistua kampanjaan julkaisemalla itsestään kuvan liikkumassa ja julkaisemalla sen somessa hashtagilla #liikuntaehdokas. 

Ehdokas, näin osallistut helposti mukaan #liikuntaehdokas-somekampanjaan:  

Kampanjaa kirittämässä on lukuisia somevaikuttajia ja urheilijoita. Kampanja jatkuu aina vaalipäivään asti. Ehdokkaiden julkaisemista kuvista tehdään nostoja Olympiakomitea kanaviin muutaman viikon välein. 

Olympiakomitea on laatineet kuntavaaliehdokkaille tietopaketin liikunnasta. Tiiviiseen tietopakettiin on koottu faktaa ja kehittämisehdotuksia tuleville kuntapäättäjille ja inspiraatioksi vaalityöhön. 

Kampanja on tarkoitettu kaikille ehdokkaille, jotka kokevat liikunnan ja urheilun tärkeiksi teemoiksi ja haluavat edistää niitä vaaleissa sekä tulevalla vaalikaudella. Kampanjasta kannattaa siis vinkata eteenpäin kaikille liikuntamyönteisille ehdokkaille.

Lähde: Olympiakomitean #liikuntaehdokas-verkkosivu