Valikko 4 / 2022
Käsiä päällekkäin

Etsimme kokopäiväistä projektikoordinaattoria toteuttamaan Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hanketta

ESR-rahoitteisen Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hankkeen tehtävänä on tukea liikunta- ja urheiluseuroja digitalisoituvassa maailmassa. Hankkeessa luodaan koulutuskokonaisuus digitaalisessa oppimisympäristössä seuratoimijoiden digiosaamisen lisäämiseksi. Hanke toteutetaan yhdessä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

Projektikoordinaattori toimii hankkeen yhteyshenkilönä. Vastaat hankkeen käytännön toteutuksesta, mm. koulutuksen valmisteluista, viestinnästä, asiantuntijahankinnoista, ohjausryhmän toiminnasta, yhteydenpidosta Laurea-ammattikorkeakouluun ja muihin sidosryhmiin.  

 
Projektikoordinaattorin keskeiset työtehtävät: 

 • Hankkeen toimenpiteiden koordinointi ja aikataulutus 
 • Uudenlaisten koulutussisältöjen ideointi, suunnittelu ja pilotointi yhdessä Laurea-ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden kanssa 
 • Hankehallinnointi: raportointi, maksatusasiat, talouden seuranta, hankintojen kilpailutus jne. 
 • Monipuolinen ja monikanavainen viestintä 
 • Yhteydenpito koulutuksen osallistujiin, kouluttajiin, muihin sidosryhmiin ja palveluntarjoajiin 

Arvostamme seuraavaa osaamista ja kokemusta 

 • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä hankkeen asiantuntijoiden kanssa 
 • Liikunta- ja urheiluseuratoiminnan ymmärrystä ja tuntemusta  
 • Ymmärrystä digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja halua oppia lisää 
 • Käytännön kokemusta hanke- ja/tai projektitoiminnasta, kokemus ketterästä kehittämisestä katsotaan eduksi 
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja 
 • Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi 

Tarjoamme innostavan työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän sporttisessa työyhteisössä Olympiastadionilla Helsingissä. Työsuhde määräaikainen ja kokopäivätoiminen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2023. 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostitse ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tantulle (paivi.ahlroos-tanttu@eslu.fi) viimeistään 12.4.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta antaa nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559.

 

   

 


Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU on liikunnan aluejärjestö. Toiminta ulottuu 29 eteläsuomalaiseen kuntaan, joissa asuu yhteensä noin 1,5 miljoonaa ihmistä. Tällä alueella toimii noin 3 500 urheiluseuraa. ESLUn tavoitteena on lasten ja nuorten liikunnan, kunto- ja terveysliikunnan sekä seuratoiminnan kehittäminen. www.eslu.fi 

Kuva: ESLU