Kasva Urheilijaksi

Kasva Urheilijaksi -palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti kilpaurheilusta kiinnostuneille 11–15 -vuotiaille, urheilevien lasten vanhemmille sekä valmentajille ja ohjaajille. Palvelun tavoitteena on kannustaa, motivoida ja ohjata urheilusta innostuneita lapsia ja nuoria urheilijan polulle. Palvelu sisältää teistipatteriston, jonka avulla lapsi ja nuori voi testata urheilullista tasoaan. Testauskohteina ovat monipuolinen harjoittelu ja liikunta, urheilulliset elämäntavat sekä sisäinen motivaatio. Testeistä annettavan palautteen tavoitteena on innostaa harjoitteluun sekä tukea kokonaisvaltaista urheilijaksi kasvamista.

Testipatteristo koostuu urheilijoiden vahvuuksia ja kehityshaasteita mittaavista ominaisuus- ja elämänrytmitestistä sekä urheilijoiden psykososiaalisia ominaisuuksia ja taitoja kartoittavasta motivaatiotestistä. Lisäksi palvelu sisältää yksilölliset, kannustavat ja harjoittelua ohjaavat testipalautteet sekä oman kehityksen seurantamahdollisuuden, jotka tukevat urheilusta innostuneiden nuorten fyysistä ja henkistä kasvua.

Kasva Urheilijaksi -palvelusta löydät:

  • Ominaisuus-, elämänrytmi- ja motivaatiotestit
  • Yksilöllisesti ohjaavaa ja kannustavaa palautetta
  • Mahdollisuuden oman kehityksen seurantaan ja vertailuun
  • Testiohjeet ja tulostettavat testilomakkeet
  • Vapaasti ladattavat ääninauhat testeihin
  • Tietoa monipuolisesta harjoittelusta ja urheilullisesta elämänrytmistä

Palvelu on yksittäiselle käyttäjälle ilmainen.
 


Lasten ja nuorten urheilun lähtökohtana tulee olla ilo, innostuminen ja innostaminen. Ilon ja innostuksen avulla urheilusta muodostuu ajan mittaan antoisa elämäntapa – merkittävä osa elämää.

Lisätietoja Kasva Urheilijaksi -palvelusta löydät täältä.