Valikko 7 / 2023
SC Vantaan kilpajoukkue digiloikka-hankkeen somekoulutuksessa

Muutamia vapaita aikoja Digiloikka-koulutuksiin elokuulle

Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hanke jalkautuu alueen urheiluseuroihin ja tarjoaa ESLUn jäsenseuroille uudenlaisen mahdollisuuden kouluttautumiseen. Vielä ehdit varata seurallesi maksuttoman Digiloikka-hankkeen koulutuksen elokuuksi.

ESLUn jäsenseurat ja niihin kuuluvat ryhmät/joukkueet voivat tilata maksuttoman Digiloikka-hankkeen lähikoulutuksen, joka järjestetään elokuun aikana. Koulutuksen voi tilata esimerkiksi seuran kokoaikaisille työntekijöille, hallituksen jäsenille, joukkueiden sometiimeille, valmentajille tai muulle valitsemallenne kohderyhmälle.

– Koulutuksia voi toteuttaa myös yhteistyössä oman naapuriseuran tai yhteistyöseuran kanssa, jolloin ajatuksia päästään vaihtamaan myös yli seura- tai lajirajojen, vinkkaa hankkeen projektikoordinaattori Viivi Ylönen.

Kenelle, mitä ja milloin?

ESLUn jäsenseurat ja/tai jäsenseuroihin kuuluvat ryhmät voivat tilata maksuttomasti Digiloikka-hankkeen koulutuksen (kesto 1,5 tuntia) seuraavista teemoista:

  • Perusdigitaidot seuratoiminnassa 
  • Seuratoiminnan kehittäminen  
  • Yhteisöllisyys ja vapaaehtoisuus 
  • Joukkueiden ja urheilijoiden somepresenssi 
  • Seuran somestrategia 

Koulutukset toteutetaan lähikoulutuksina elokuun aikana. Kouluttajana toimii Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hankkeen projektikoordinaattori Viivi Ylönen.

Koulutuksista sovitaan kouluttajan kanssa ja niitä on mahdollista toteuttaa kouluttajan kalenterin puitteissa elokuun loppuun asti. Seura huolehtii koulutukseen tarvittavasta tilavarauksista.

Varaa koulutus ryhmällesi Viivi Ylöseltä sähköpostitse: viivi.ylonen@eslu.fi. Kerro viestissä, mistä aiheesta haluaisit koulutuksen ja ehdota sopivia ajankohtia.

Lisätietoja: Viivi Ylönen, Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hanke, projektikoordinaattori, puh. 044 593 0228 


Urheiluseurojen alueellinen digiloikka -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Euroopan unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hanketta koordinoi Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU) sekä Laurea-ammattikorkeakoulu.