Etelätuuli on Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun, ESLUn julkaisema, kerran kuukaudessa ilmestyvä verkkolehti. Verkkolehdestä voit lukea muun muassa seuratoiminnan, ESLUn koulutustarjonnan, urheilututkimuksen sekä liikuntapolitiikan ajankohtaisaiheista. Verkkolehti on maksuton ja se julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Haluatko Etelätuulen suoraan sähköpostiisi?

Voit tilata verkkolehden täyttämällä alla olevan lomakkeen. Huomaa, että punaisella tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


ESLUn tietosuojaseloste lyhyesti:

  • Annettuja tietoja käytetään kohdennettuun markkinointiin.
  • Henkilötietojen käsittely perustuu annettuun suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä markkinointitarkoituksiin.
  • Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  • Henkilötiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
     

Tietosuojaselosteen löydät kokonaisuudessaan täältä.Aluetiedotteet varhaiskasvatukseen sekä koulu- ja opiskeluvuosille

ESLU julkaisee Liikunnan aluetiedotetta varhaisvuosilleLiikunnan aluetiedotetta kouluvuosille sekä toiselle asteelle ja korkeakouluille suunnattua Liikunnan aluetiedotetta opiskeluvuosille noin neljä kertaa vuodessa. Aluetiedotteet jakavat tietoa ajankohtaisista aiheista, ESLUn järjestämistä verkostoista ja koulutuksista, Liikunnan aluejärjestöjen toiminnasta sekä uutisia Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmista. Sähköpostitse lähetettävät tiedotteet ovat maksuttomia.