Valikko 4 / 2024
Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä seuroissa

Unelmien liikuntapäivä on kaikille urheiluseuroille upea tilaisuus avata ovensa, esitellä toimintaansa ja kutsua mukaan kaiken ikäisiä liikkujia. Tärkeää on muistaa kertoa avoimiin treeneihin tai lajikokeiluihin osallistuville, missä ja miten he voivat jatkossa päästä mukaan toimintaan.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Jos perjantai 10.5. ei ole ajankohdaltaan sopiva, voi Unelmien liikuntapäivää viettää jonain muunakin päivänä. Pitäkää etkot tai jatkot – pääasia on, että liike lisääntyy.

Olisiko teidän juttunne tänä vuonna:​

  • Avoimet treenit tai lajikokeilu matalalla kynnyksellä?​
  • Jäsenten ideoimat unelmien treenit?
  • Kannustaa tulemaan pyörällä tai kävellen treeneihin?​
  • Kutsua vanhemmat, isovanhemmat ja vapaaehtoiset mukaan liikkumaan tai pyöräilemään yhdessä treenimatkat?​​
  • Olla mukana oman kunnan isommassa tapahtumassa? 

Voitte ilmoittaa Unelmien liikuntapäivän tapahtumia myös suoraan liikkujille. Ilmoita tapahtumanne Suomisportin Sporttihakuun.

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä on mukana mahdollistamassa toimintakykyistä Suomea. Kertokaa, miten teidän seuranne on mukana, miten lupaatte liikkua ja liikuttaa, ja jakakaa tieto siitä somessa: #unelmienliikuntapäivä #LupausSuomelle / #LöftetillFinland

Lähde: Unelmien liikuntapäivä -sivusto