Valikko 5 / 2019

Olympiakomitean kampanjoita urheiluseuroille – vielä ehditte mukaan!

Olympiakomitea on yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa suunnitelleet kampanjoita seuroille, joissa palkintoina on muun muassa Viking Linen seuraristeily, Lippu.fin markkinointipalvelua tapahtumalle sekä Granon tuotteita ja palveluita. Kampanjoista kannattaa myös vinkata seuran joukkueille ja kannustaa osallistumaan.

Sporttikampanjassa etsitään parhaita tapoja luoda hyvää yhteishenkeä urheiluseuroissa

Kerro, mikä on teidän seuranne resepti yhteisöllisyyden luomiseen? Voittajaseuralle on luvassa Viking Linen 50 hengen seuraristeily.

Jokainen urheiluseurassa harrastava saa parhaimmillaan kokea onnistumisia, iloa, kaveruutta ja suurta yhteishenkeä. Olympiakomitean ja Viking Linen Sporttikampanjassa halutaan kuulla parhaita tapoja luoda yhteisöllisyyttä urheiluseuroissa. Kerro, mitä seurassanne tehdään yhteishengen synnyttämiseksi ja kasvattamiseksi ja mistä aineksista syntyy hyvä yhdessä tekemisen meininki ja yhteishenki.

Voittajaseura saa palkinnoksi 50 hengen seuraristeilyn. Seuraristeily sopii erinomaisesti vaikkapa seurahengen nostattamiseen.

Tutustu kampanjaan ja kilpailun sääntöihin Olympiakomitean sivuilla sekä kerro seuranne tavoista panostaa yhteishenkeen 31.5.2019 mennessä.

Lippu.fi etsii urheilutapahtumajärjestäjää, joka haluaa tehostaa tapahtumansa lipunmyyntiä

Voittajat saavat veloituksetonta Lippu.fin markkinointipalvelua tapahtumalleen. Lipunmyynti sisältyy palkintoon.

Hyvin toteutettu markkinointi on olennainen osa onnistunutta lipunmyyntiä. Osallistu kilpailuun ja voita markkinointia, joka saa urheilutapahtumasi lipunmyynnin uuteen nousuun. Markkinoinnin toteuttaa Suomen ainoa tapahtuma-alaan keskittyvä digitoimisto Lippu.fi. Lippu.fin monikanavainen myyntiverkosto koostuu Suomen suurimmasta lippuja myyvästä verkkokaupasta, myyntipisteistä, R-kioskeista ja puhelinmyynnistä. Kilpailun palkinnon arvo on noin 4 000 euroa.

Kilpailuun voivat osallistua tahot, jotka ovat järjestämässä urheilutapahtuman tai -tapahtumia vuoden 2019 aikana. Osallistuminen ei edellytä Lippu.fin asiakkuutta. Osallistujien joukosta valitaan kolme voittajaa. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää urheilutapahtuman lipunmyyntiä Lippu.fin kautta vuoden 2019 aikana.

Osallistu kilpailuun ja tutustu sääntöihin Olympiakomitean sivuilla 10.6.2019 mennessä.

Haasta huippu-urheilija ja voita 1 500 euron Granon lahjakortti joukkueellesi #haastahuippu

Sinulla ja joukkuekavereillasi on huikea mahdollisuus haastaa Suomen huippu-urheilijoita eri liikkeissä: punnerrukset, vatsat, kumilenkin läpimeno tai hulavanteen pyöritys.

Osallistuminen on helppoa:

  1. Katso eri liikkeet Granon sivuilta
  2. Valitse yksi haasteliike
  3. Kuvaa suorituksesta video someen hashtagilla #haastahuippu

Osallistu mukaan 31.5.2019 mennessä!

Kuka tahansa voi osallistua – juniori tai vaikka seniori. Kilpailun some-kanavat ovat Facebook, Instagram, YouTube ja Twitter. Alle 13-vuotiaiden lasten videot tulee kuvata huoltajien luvalla tai huoltajien some-tileiltä.

Yksi video palkitaan 1 500 euron lahjakortilla Granon tuotteisiin ja palveluihin: teippaukset, logot, tapahtumamateriaalit, kausijulkaisut, liput, lehdet, painatukset. Palkinto luovutetaan voittajan valitsemalle tiimille, joukkueelle tai seuralle.

Kovin tulos ei ratkaise vaan hyvä asenne ja liikunnan riemusta nauttiminen. Luvassa on myös henkilökohtaisia tsempparipalkintoja pitkin matkaa, kuten leffa- ja matsilippuja, urheilutarvikkeita. Muista myös, mitä enemmän osallistujia, sitä paremmat mahdollisuudet joukkueellasi on voittoon. Osallistu heti ja haasta myös muut mukaan!

Tutustu kilpailun sääntöihin Granon sivuilla.

Lähde: Olympiakomitea