Valikko 6 / 2017

Kesäkuun Mistä tuulee -osiossa Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen

Olympiakomitean hallitus valitsi toukokuun alussa diplomi-insinööri Mikko Salosen järjestön uudeksi toimitusjohtajaksi. Salonen siirtyy Olympiakomiteaan Blom Kartta Oy:n toimitusjohtajan paikalta elokuun puolivälissä. Laajan kansallisen ja kansainvälisen liiketoimintakokemuksen lisäksi Salonen on toiminut urheilun johtotehtävissä. Hän työskenteli Suomen Suunnistusliiton toimitusjohtajana vuosina 2003–2008 ja on tällä hetkellä Kansainvälisen suunnistusliiton varapuheenjohtaja.

Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen vastasi kesäkuun Mistä tuulee -kysymyksiin seuraavasti:

Mikä sinua juuri nyt ihastuttaa?

Suomi selvitti toukokuussa jälleen tiensä lentopallon MM-kisoihin. Tämä on uskomattoman kova saavutus pienelle kansalle isossa, erittäin laajasti harrastetussa lajissa. Unelmani joukkuepalloilun olympiapaikasta elää!

Mikä sinua juuri nyt vihastuttaa?

En ole helposti vihastuvaa, saati pitkävihaista sorttia, mutta kyllä kylmä ja myöhässä oleva kevät harmittaa.

Kenelle haluaisit lähettää terveisiä?

Alueen julkaisussa on mukava lähettää terveisiä jollekin alueelle. Tässä ne menevät Keplin aluejohtaja Petri Harsuselle. Keski-Pohjanmaa on yksi pienimmästä alueista, mutta siellä tehdään todella hienoa työtä monessa lajissa ja isossa joukossa seuroja.

Olympiakomitean tiedotteen toimitusjohtajan valintapäätöksestä löydät täältä.