Valikko 8 / 2017

Liikunnan ja urheilun juhlavuosi

Suomi 100 -juhlavuosi on myös urheilun juhlavuosi ja liikkumisen unelmavuosi. On meneillään urheilun supervuosi ja Suomi on järjestänyt poikkeuksellisen paljon arvokisoja pitkin vuotta. Liikunnan ja urheilun juhlavuosi on kokonaisuus, johon kaikki suomalaiset voivat osallistua tekijöinä ja kokijoina. Huikeita elämyksiä tarjoaa parhaillaan käynnissä oleva koripallon EM-kisojen alkulohko.

Susijengin esimerkki on innostanut lapset koulujen pihoilla heittelemän koreja ja kysyntä harrastaa seuroissa on lisääntynyt. Nyt kannattaa vastata kysyntään niin seuroissa kuin kouluissa. Luodaan lisää harrastamisen mahdollisuuksia. Tunti liikettä koulupäivään ja tunti iltapäiviin. Luodaan lisää liikkumisen ja urheilemisen paikkoja niin lapsille kuin aikuisille. Mistä löytää uusi liikuntaharrastus? Monilla seuroilla on mahdollisuus maksuttomiin kokeiluihin tai avoimiin oviin. On tapahtumia, tempauksia ja tutustumiskäyntejä. Mikä toimisi teidän seurassanne tai koulussanne?

Liikkumisen unelmavuosi on liikkumisen unelmien ja ideoiden toteuttamisen juhlavuosi. Se on rohkeiden kokeilujen ja yhdessä tekemisen aikaa. Kaikki suomalaiset on kutsuttu mukaan rakentamaan ideoiden ja tapahtumien pankkia yhteiseksi iloksi Liikkumisen unelmavuotta varten. Jakamalla ideoita tai tapahtumia kaikille avoimessa valtakunnallisessa unelmatliikkeelle.fi-verkkopalvelussa, olet mukana Suomi 100 liikkumisen unelmavuodessa.

Vielä ehtii mukaan! Liikkumisen unelmavuosi rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Lähde sinäkin mukaan. Innosta seura pitämään vaikka avoimia ovia tai ideoikaa jotain uutta ja kivaa. Tämä on samalla mahdollisuus saada uusia harrastajia ja toimijoita seuraan sekä mahdollisuus uusille verkostoille ja yhteistyölle.

Hyvää syksyä!

Päivi Ahlroos-Tanttu

Toiminnanjohtaja