Valikko 4 / 2022
Liikutaan yhdessä - Unelmien liikuntapäivä -banneri

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. sytytetään liikkumisen kipinää – ilmoita tapahtumasi karttapalveluun

Aiempina vuosina yli miljoona ihmistä on lähtenyt liikkeelle Unelmien liikuntapäivänä. Sen pystymme helposti tuplaamaan, kun jokainen pyytää mukaan yhden kaverin. Raivaa itsellesi aikaa, tarjoa seuraasi myös muille ja innosta ystäväsikin liikkeelle – lahjoita liikettä siis sekä itsellesi että muille.

Karttapalvelu on avattu ja somemateriaalit ovat valmiina käyttöön. Pistetään kipinä ajoissa kiertoon ja innostetaan koko Suomi mukaan yhteiseen liikkumisen juhlapäivään! 

Ilmoita tapahtumasi karttapalveluun 

Kunnat, päiväkodit, koulut, työpaikat, yhdistykset, urheiluseurat ja ihan jokainen voi ideoida pienen tai isomman liikkumisen tapahtuman.

Karttapalvelu antaa tapahtumille näkyvyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden oman toiminnan markkinointiin. Palveluun on mahdollista ilmoittaa myös virtuaalitapahtumia. Sen avulla ihmiset ympäri Suomen voivat hakea ja löytää itselleen sopivia tapahtumia ja osallistua niihin paikan päällä tai verkossa.  

Itse tapahtumapäivänä 10.5. karttapalvelu toimii alustana sadoille liikkumisen mahdollisuuksille – liikkumisen kipinän herättäjille. Se tekee näkyväksi liikkeen voiman ja liikkumisen juhlan ympäri Suomen.

Kannattaa siis ilmoittaa sekä kaikille avoimet tapahtumat että vain tietylle joukolle suunnatut suljetut tapahtumat ja näyttää, miten Suomessa liikutaan.  Kaikkien tapahtuman ilmoittaneiden kesken arvotaan Olympic Team Finland -tunnuksilla varustettu Tunturi Poni -pyörä, jolla suomalaisurheilijat ovat ajelleet Pekingin kisakylässä.

Ilmoittaa tapahtumasi unelmienliikuntapäivä.fi -sivuston karttapalveluun.

Ota haltuun somemateriaalit 

Hyödynnä yhteisiä somemateriaaleja tiedottaaksesi päivästä verkostoillesi ja innostaaksesi kaverit mukaan. Materiaaleja löytyy useissa eri formaateissa, myös ruotsiksi ja englanniksi. Somessa kannustamme käyttämään tunnistetta #unelmienliikuntapäivä. 

Lataa somemateriaalit aineistopankista.

Klikkaa tapahtumasivustolle ja lisätietoihin.

 Unelmien liikuntapäivää voi seurata myös somesta. Klikkaa itsesi eri kanaville:

Liikkumisen kipinä voi muuttaa koko elämän. Kiitos, että olet mukana! 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat. 

Lähde: Olympiakomitea