Valikko 11 / 2020

Tj-klubi: Turvallista seuratoimintaa digitaalisesti 9.12.

Digitalisoitumisella tarkoitetaan yksinkertaistettuna digitaalisen tietotekniikan yleistymistä arkielämän toiminnoissa. Seuratoiminnassakaan ei enää riitä, että palvelut ovat verkossa vaan on huolehdittava myös palveluiden turvallisuudesta. Joulukuun Tj-klubissa keskitytään tietoturvan ja tietosuojan merkitykseen seuratoiminnassa sekä pyritään löytämään parhaita käytäntöjä seuran arkeen.

Mikä on seurasi tietoturvan tila? Miten tietoturva ja tietosuoja liittyvät toisiinsa? Miten seuran tietoturvaa voidaan parantaa käytännössä? Millaisista riskeistä voi olla kyse?

Turvallista seuratoimintaa digitaalisesti -aiheen alustuksesta vastaa Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä (kuvassa), jolla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistoalalta.

– Nykypäivänä digitaalisuus liittyy myös hyvään seuratoimintaan. On tärkeää, että seurassa on järjestelmät, ohjeistukset ja sovellukset kunnossa. Seuratoimijoiden tulee tietää, kuka vastaa mistäkin ja kenellä on lopullinen vastuu. Tietojen pitää siis olla hallitusti hallinnassa. Kannattaa myös pohtia, miten työntekijät ja vapaaehtoiset on ohjeistettu ja koulutettu tietoturvaan liittyvissä asioissa, toteaa ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman.

Käytännönläheisten vinkkien lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia. Jätämme aikaa myös keskustelulle seuratoiminnan ajankohtaisista aiheista.

Ilmoittaudu joulukuun Tj-klubin tapaamiseen

Tervetuloa verkostoitumaan kollegoiden kanssa joulukuun Tj-klubiin. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo kokeneet klubilaiset.

Tj-klubi järjestetään keskiviikkona 9.12.2020 klo 9.00–11.00 Teamsin välityksellä. Tj-klubin hinta on 25 euroa/osallistuja.

Ilmoittaudu mukaan Tj-klubin tapaamiseen. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Mukaan ESLUn Tj-klubitoimintaan

ESLUn klubitoiminta tarjoaa seuratoimijoille yhteisen keskustelufoorumin, jossa on mahdollista verkostoitua yli seura- ja lajirajojen, kouluttautua sekä saada käytännön tukea muilta urheilu – ja liikuntatoimijoilta.

Tj-klubin teemoiksi valikoidaan aiheita, jotka seuratoimijat ovat kokeneet keskeisiksi. Klubissa käsitellään muun muassa urheiluseuran ammattimaistumiseen liittyviä haasteita sekä keskustellaan seurojen työntekijöiden tarpeista ja urheiluseuran roolista työnantajana. Tj-klubi kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa.

Tj-klubin toimintaan ovat tervetulleita seurojen toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuratoimijat, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi. Ilmoittaudu mukaan klubitoimintaan.

Klikkaa itsesi mukaan myös ESLUn Tj-klubilaisten FB-ryhmään. Ryhmässä voi jatkaa yhteistä keskustelua klubitapaamisten välillä.

Kuvituskuva: Pixabay

Minttu Koivumäki

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija