Pj-klubi

Pj-klubi on seurojen puheenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa puheenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia seuratoiminnan johtamisesta. Pj-klubi on ESLUn jäsenseuroille maksuton.

Tj-klubi

Tj-klubin teemoiksi valikoidaan aiheita, jotka seuratoimijat ovat kokeneet keskeisiksi. Klubissa käsitellään muun muassa urheiluseuran ammattimaistumiseen liittyviä haasteita sekä keskustellaan seurojen työntekijöiden tarpeista ja urheiluseuran roolista työnantajana. Tj-klubin toimintaan ovat tervetulleita seurojen toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuratoimijat, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi. Tj-klubi kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa.

Vp-klubi

Vp-klubi on Tj-klubin rinnalle perustettu foorumi, jonka avulla seurojen palkattuja työntekijöitä voidaan palvella entistäkin paremmin. Klubi on suunnattu seurojen palkatuille valmennuspäälliköille, ohjaajille ja valmentajille ja se tarjoaa ajankohtaista koulutusta sekä ympäristön seuratoimijoiden väliseen verkostoitumiseen.

Ilmoittaudu mukaan ESLUn klubitoimintaan

Liittymällä ESLUn klubitoimintaan saat aina ensimmäisenä tiedon klubien tapaamisista. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään, vaan jokaiseen klubiin ilmoittaudutaan aina erikseen.