Varhaisvuosien liikunnallistamiseen suunnatuissa koulutuksissa kannustetaan lisäämään liikettä päivittäisessä toiminnassa. Koulutusten kohderyhmiä ovat varhaiskasvattajat, esi- ja alkuopetuksen parissa työskentelevät sekä muut alle 8-vuotiaiden lasten liikuttajat.

Peruskoulutukset

Peruskoulutuksista löytyvän koulutustarjonnan tavoitteena on jalkauttaa varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suosituksia käytäntöön, tukea Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttamista sekä antaa välineitä liikunnallisen toimintakulttuurin kehittämiseen. Lisäksi osio sisältää koulutuksia lasten motoristen taitojen havainnoinnista ja kehittämisestä sekä toiminnallisesta opetuksesta. Lue lisää varhaiskasvatukseen suunnatuista koulutuksista.

Valmentaja- ja ohjaajakoulutus

Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksista löydät ensimmäisen tason valtakunnallisen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK-1), Terve Urheilija -koulutukset sekä VOK-1-kokonaisuutta tukevat teemakoulutukset. Valmentaja ja ohjaaja -koulutuksessa osallistujat voivat erikoistua joko lasten ja nuorten liikunnan tai aikuisliikunnan ohjaamiseen. Koulutukset tarjoavat valmentajille ja ohjaajille, seuroille sekä lajiliitoille mahdollisuuden kehittää valmennusosaamistaan alueellisesti lähellä omaa toimintaympäristöään. Lisätietoja valmentaja- ja ohjaajakoulutuksista löydät seuratoiminnan sivuilta.

Kaikkia ESLUn koulutuksia saa tilauksesta ja tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kiinnostuitko? Kysy lisää tilauskoulutuksista!