Pienten lasten liikuttajat -verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa sekä hyviä vinkkejä ja käytänteitä pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä. Kiinnostavien luentojen ja työpajojen lisäksi tapaamisissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Verkostotapaamisten aiheita suunnitellaan ja kehitetään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Verkosto on tarkoitettu ESLUn alueella toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita alle kouluikäisten lasten liikunnan lisäämisestä. Verkostoon ovat tervetulleita niin varhaiskasvatuksen kuin seuratoiminnan parissa toimivat sekä muut asiasta kiinnostuneet. Verkostotapaamisia järjestetään 2–3 kertaa vuodessa ja tilaisuudet ovat maksuttomia. Liittyminen verkostoon ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen. Verkostoa organisoi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU. 


ESLUn tietosuojaseloste lyhyesti:

  • Annettuja tietoja käytetään verkoston ajantasaiseen hallintaan.
  • Henkilötietojen käsittely perustuu annettuun suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä.
  • Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  • Henkilötiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.

Tutustu ESLUn tietosuojaselosteen.