Leiritoiminta

Lasten ja nuorten liikunnassa ESLUn tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä lisätä liikuntamahdollisuuksia. Kesäisin toimintaa toteutetaan muun muassa järjestämällä liikuntaleirejä koululaisten kesäloma-aikana yhdessä yhteistyökumppaneiden, seurojen ja kuntien kanssa.

Kesä on lapsille loistavaa aikaa rakentaa uusia kaverisuhteita, oppia uusia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Liikuntaleirit tarjoavat tähän helpon ja turvallisen ympäristön. Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan kesän 2019 SankariSporttileireille!
 

Haku leiriohjaajaksi

Haemme molemmille leireille reippaita, 15-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia ohjaajia. Ohjaajille tarjotaan perehdyttävä koulutus ja maksetaan palkkio. Lue lisää ja hae ohjaajaksi tästä.

 

Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Leirit on tarkoitettu kaikille 6–12-vuotiaille tytöille ja pojille eikä lapsilta vaadita aikaisempaa kokemusta leirien lajeista. Leirin aikana tutustutaan useisiin eri lajeihin leikin varjolla.