Lasten ja nuorten liikunnassa ESLUn tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä lisätä liikuntamahdollisuuksia. Kesäisin toimintaa toteutetaan muun muassa järjestämällä liikuntaleirejä koululaisten kesäloma-aikana yhdessä yhteistyökumppaneiden, seurojen ja kuntien kanssa.

Kesä on lapsille loistavaa aikaa rakentaa uusia kaverisuhteita, oppia uusia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Liikuntaleirit tarjoavat tähän helpon ja turvallisen ympäristön. Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

Kesän 2024 SankariSporttileiri Hyvinkäällä

Kesän 2024 aikana järjestetään yksi leiri Tapainlinnan koululla:

  • 3.-7.6.2024

Leiri on liikuntapainotteinen viiden päivän päiväleiri, jossa on monipuolista toimintaa klo 8.15–15.45. Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2012 - 2017 syntyneet lapset. Lapsilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta leirin lajeista. Leirin aikana tutustutaan useisiin eri lajeihin leikin varjolla.

Leiri järjestetään yhteistyössä Elämäni Sankari ry:n ja Hyvinkään kaupungin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät tästä linkistä.