Lasten ja nuorten liikunnassa ESLUn tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä lisätä liikuntamahdollisuuksia. Kesäisin toimintaa toteutetaan muun muassa järjestämällä liikuntaleirejä koululaisten kesäloma-aikana yhdessä yhteistyökumppaneiden, seurojen ja kuntien kanssa.

Kesä on lapsille loistavaa aikaa rakentaa uusia kaverisuhteita, oppia uusia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Liikuntaleirit tarjoavat tähän helpon ja turvallisen ympäristön. Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

Kesän 2021 SankariSporttileirit Hyvinkäällä

Kesän aikana järjestetään kaksi SankariSporttileiriä Tapainlinnan koululla Hyvinkäällä:

  • Leiri I järjestetään 7. - 11.6.2021.
  • Leiri II järjestetään 14. - 18.6.2021.

Leirit ovat liikuntapainotteisia viiden päivän päiväleirejä, joissa on monipuolista toimintaa klo 8.00–16.15. Leireille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2010 - 2014 syntyneet lapset. Lapsilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta leirien lajeista. Leirin aikana tutustutaan useisiin eri lajeihin leikin varjolla.

Leirit järjestetään yhteistyössä Elämäni Sankari ry:n ja Hyvinkään kaupungin kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyvät tapahtumasta. Tutustu leireihin tarkemmin.