Kesä alkaa perinteisesti Hyvinkään SankariSporttileirillä. Leirin järjestävät yhteistyössä ESLU, Elämäni Sankari ry sekä Hyvinkään kaupunki. Haemme leirille reippaita ohjaajia.

Hae ohjaajaksi

Haluaisitko toimia leirillä ohjaajana? Haemma leiriohjaajia SankariSporttileirille 3.-7.6.2024. Leiri järjestetään Tapainlinnan koululla, Hyvinkäällä.

Ohjaajana suhtaudut myönteisesti lasten liikunnallisen elämäntavan löytämiseen, olet kannustava ja tulet toimeen ihmisten kanssa. SankariSporttileirin toiminnassa keskeistä on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

Ohjaajana voi toimia 15 vuotta täyttänyt ja sitä vanhempi.

Ohjaajat perehdytetään koulutuksessa ennen leiriä. Päivittäinen työaika sijoittuu klo 7.30 ja 16.30 välille.

Ohjaajille maksetaan 300 euroa per leiri. Lisäksi ohjaajat saavat päivittäisen lounaan ja välipalan, t-paidan sekä koulutuksen leirillä toimimiseen. Leirien ohjaajakoulutus järjestetään torstaina 23.5. klo 17-20 Tapailinnan koululla, ohjaajiksi valitut velvoitetaan osallistumaan koulutukseen.

Hae leiriohjaajaksi täyttämällä täältä löytyvä hakulomake. 
Muistathan lähettää hakemuksen viimeistään 19.4.2024.

Tietoa leireistä

Leirit ovat liikuntapainotteisia viiden päivän päiväleirejä, joissa on monipuolista toimintaa klo 8.15–15.45. Ohjelmassa on muun muassa erilaisia pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja. Leirien lapset ovat iältään 6–11-vuotiaita eikä heiltä vaadita aikaisempaa kokemusta leirien lajeista.

Leireillä ohjaajilla on kahdenlaisia tehtäviä, ryhmyrit ja lajipisteohjaajat. Valitse lomakkeelta, kumpi tehtävä kiinnostaa enemmän tai voisitko työskennellä kummassa roolissa tahansa. Vastaaminen ei vielä velvoita toimimaan jommassa kummassa tehtävässä vaan jaamme vastuualueet vielä erikseen ennen leiriä.

Tehtävien kuvaukset:
Ryhmänohjaaja: Eli ryhmyri toimii ryhmän ohjaajana yhdessä 1-2 muun ryhmyrin kanssa. Tehtäviin kuuluu johtaa ja opastaa ryhmää, varmistaa, että lapset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja että kaikki ovat aina paikalla. Auttaa ruokailuissa sekä tarvittaessa lajipisteohjaajien apuna. Työskentelet koko viikon saman ryhmän kanssa.
Lajipisteohjaaja: Suunnittelee ja vastaa lajipisteen ohjelmasta, eri lajien ohjausta on leiristä riippuen 2-3. Huolehtii tarvittavista välineistä ja niiden siivouksesta sekä ohjaa tunnin. Tarvittaessa auttaa myös muissa leirin tehtävissä tarpeen mukaan. Onko sinulla esimerkiksi jokin laji, jota olet itse harrstanut tai ohjannut?
 

Tiedusteluihin vastaa:
Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559
Elämänri Sankari ry, toiminnanjohtaja Henrik Norrena, puh. 040 535 9495