Valikko 3 / 2023

ESLUn Vuoden urheiluseura 2022 -palkinto Hyvinkään Tennisseuralle

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, ESLU on valinnut alueensa vuoden 2022 urheiluseuraksi Hyvinkään Tennisseuran. Palkinto luovutettiin Pääkaupunkiseudun Urheilugaalassa 8. helmikuuta 2023. Palkinnon vastaanottivat Hyvinkään Tennisseuran varapuheenjohtaja Eeva Rantatorikka ja toiminnanjohtaja Gábor Lovró.

Hyvinkään Tennisseura tarjoaa laadukasta ja mielekästä toimintaa perheen pienemmistä aina senioreihin asti. Kaikki pääsevät harjoittelemaan, pelaamaan ja toimimaan omien mieltymysten ja tavoitteiden mukaisessa. Perheen pienimmille on tarjolla perheliikkaria, jossa leikin varjolla tutustutaan oman kehon motoriikkaan ja tennikseen. Junioriuran jälkeen kehittymistä mahdollistavat aikuisvalmennukset.

Lisäksi seura järjestää lajitutustumisia alueensa varhaiskasvatukseen ja oppilaitoksiin sekä on mukana Harrastamisen Suomen Mallin -toteutuksessa. Kesällä suositut kesäleirit ja aikuisten valmennuskurssit mahdollistavat monille lajiin tutustumisen ja taitojen syventämisen.

- Tähtiseurana Hyvinkään Tennisseura tarkastelee ja kehittää toimintaansa säännöllisesti sekä tarjoaa laadukasta ja vastuullista toimintaa, sanoo ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu.

- Vuoden urheiluseura -palkinto on meille suuri kunnia. Tämä antaa lisää motivaatiota kehittää toimintaa edelleen. Tämä on myös joukkuepalkinto, sillä koko seura tekee kovasti töitä toiminnan eteen, toteaa Lovró.

Palkinnon jakoivat ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu ja viestinnän suunnittelija Minttu Koivumäki.

Pääkaupunkiseudun urheilugaala

Helsingin Urheilutoimittajat järjesti Pääkaupunkiseudun urheilugaalan Laajasalon opiston uudessa studio Saaren tiloissa 8.2.2023. Tilaisuudessa juhlittiin neljää palkinnon saajaa: yleisurheilija Kristiina Mäkelää Pääkaupunkiseudun parhaana urheilijana, Valtteri Filppulan saavutusta vuoden urheilutekona, Tuomas Langia urheilun hyväntekijänä ja Hyvinkään Tennisseuraa ESLUn palkinnolla vuoden urheiluseurana. Tilaisuudessa esiintyivät trumpetisti ja frisbeeammattilainen Kalevi Louhivuori ja Laajasalo-taustainen kuoro Iist Side Singers.

HUT:n urheilugaala sai ilahduttavan paljon yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat hienon palkintogaalan järjestämisen. ESLUn lisäksi muita yhteistyökumppaneita olivat K-Supermarket Saari, Astiavuokraus Jubilee, painotalo Printix, punaiset matot järjestänyt maailmanlaajuinen tekstiili- ja hygieniakonserni Elis, Letterbox, Event Media Group sekä kuohujuomat ja samppanjat tarjonnut Hedon.

Laajasalon opisto ja sen opiskelijat toimivat järjestelyissä suuressa roolissa ja tuottivat ohjelmaa suorana lähetyksenä Helsingin Sanomien ja IS-tv:n katsojille.

Lisätietoja ESLUn vuoden urheiluseura -palkinnosta:

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUn toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu, puh. 040 716 1355 ja Hyvinkään Tennisseura, toiminnanjohtaja Gábor Lovró, puh. 044 988 0723.

 


Pääkuva: Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu palkitsi Vuoden urheiluseura -palkinnolla Hyvinkään Tennisseuran. Palkinnon ottivat vastaan seuran toiminnanjohtaja Gábor Lovró (toinen vas.) ja varapuheenjohtaja Eeva Rantatorikka. Palkinnon luovuttivat ESLU:n toiminnanjohtaja Päivi Ahlroos-Tanttu (vas.) ja markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Minttu Koivumäki (oik).

Kuva 1: Hyvinkään Tennisseuran varapuheenjohtaja Eeva Rantatorikka ja toiminnanjohtaja Gábor Lovró.

Kuva 2: Studio Saari Laajasalon tiloissa järjestetyn Pääkaupunkiseudun Urheilugaalan palkintojen vastaanottajat: Valtteri Filppulan isä Raineri Filppula (vas.), Hyvinkään Tennisseuran toiminnanjohtaja Gábor Lovró ja varapuheenjohtaja Eeva Rantatorikka, Kristiina Mäkelää edustanut Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto sekä Läpimurtosäätiön perustaja Tuomas Lang tyttärensä Julian kanssa.

Kuva 3: Laajasalon opiston tiimi oli isossa roolissa palkintogaalan järjestelyissä.


Kuvat: Laajasalon opisto/Reetta Winsten

 

Minttu Koivumäki

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija