ESLU koordinoi alueellaan Buusti360-työyhteisöliikunnan verkostoa, joka kokoaa yhteen erikokoisten työpaikkojen henkilöstöliikunnasta ja työhyvinvoinnista vastaavia henkilöitä. Verkosto on maksuton ja se kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa. Mukaan ovat tervetulleita työyhteisöjen henkilöstöliikunnasta ja työhyvinvoinnista vastaavat, sekä sitä toteuttavat henkilöt.

Verkostosta tukea työyhteisön liikuttamiseen ja hyvinvointiin

Buusti360-työyhteisöliikunnan verkostossa jaetaan tietoa ja hyviä käytäntöjä, keskustellaan ja verkostoidutaan sekä tuetaan osallistujia suunnitelmallisen, tavoitteellisen ja pitkäjänteisen työyhteisöliikunnan edistämisessä osana työpaikan työhyvinvoinnin kokonaisuutta. 

Verkoston tavoitteena tukea henkilöstöliikunnasta ja työhyvinvoinnista vastaavia luomaan liikunnasta ja hyvinvoinnista osa jokaisen työpaikan arkea. Lisäksi verkostossa jaetaan ideoita ja malleja innostaa ja tukea henkilöstöä aktiiviseen arkeen töissä, työmatkoilla ja vapaa-ajalla.

Tulevat verkostotapaamiset 2024

Verkostotapaamiset ovat maksuttomia tilaisuuksia.

Työyhteisöliikunnan verkostoaamu 28.3.

Kevään ensimmäinen työyhteisöliikunnan verkostotapaaminen käynnistyy valtakunnallisella osiolla, jossa aivotutkija ja Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori Minna Huotilainen johdattelee kuulijat liikkumisen ja tauottamisen merkitykseen keskittymiskyvyn tukemisessa. Alustuksen jälkeen keskustelua jatketaan Etelä-Suomen alueellisessa verkostossa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoa työyhteisöliikunnan verkostoista ja muista palveluista antaa ESLUn terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 044 901 9289.