Puheenjohtajien verkosto - Pj-klubi

Puheenjohtajien verkosto on seurojen puheenjohtajille tarkoitettu tapaamis- ja kouluttautumisfoorumi, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Tapaamisissa puheenjohtajille tarjotaan ajankohtaisen tiedon lisäksi mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia seuratoiminnan johtamisesta. Verkosto on ESLUn jäsenseuroille maksuton.

Toiminnanjohtajien verkosto - Tj-klubi

Teemoiksi valikoidaan aiheita, jotka seuratoimijat ovat kokeneet keskeisiksi. Verkostossa käsitellään muun muassa urheiluseuran ammattimaistumiseen liittyviä haasteita sekä keskustellaan seurojen työntekijöiden tarpeista ja urheiluseuran roolista työnantajana. Verkostoon ovat tervetulleita seurojen toiminnanjohtajat, nuorisopäälliköt, seurasihteerit tai vastaavat seuratoimijat, jotka työskentelevät seuran ja sen jäsenten hyväksi. Toiminnanjohtajien verkosto kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa.

Valmentajaverkosto - Valmentaja-klubi

Valmennuksen parissa toimiville suunnattu verkosto, joka tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia valmennuksen parissa työskentelevillä seuratoimijoille yli lajirajojen. Tapaamisten aiheen suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa tarpeet ja toiveet huomioiden.

Ilmoittaudu mukaan ESLUn seuratoiminnan verkostoihin

Liittymällä ESLUn seuratoiminnan verkostoihin saat aina ensimmäisenä tiedon tapaamisista. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään, vaan jokaiseen verkostotilaisuuteen ilmoittaudutaan aina erikseen.