Sykkiikö sydämesi vaikuttamiselle? Oletko haaveillut vaikuttamistyöstä seuratoiminnan kehittämiseksi? Haluatko laajentaa osaamistasi ja verkostoja liikunnan ja urheilun parissa? Haluatko kehittää omia vahvuuksiasi ja löytää oman paikkasi ja tapasi olla mukana? Jos vastasit kyllä, voit olla yksi ESLUn tulevista nuorista vaikuttajista?

Verkostoon voivat hakeutua kaikki ESLUn alueella toimivat, kiinnostuneet alle 30-vuotiaat nuoret, joilla on intoa ja halua päästä vaikuttamaan seuratoiminnan kehittämiseen. Verkostoon valitaan aktiivisia nuoria, joilla on halua ja intoa kehittää seuratoimintaa nuorten näkökulmasta.

Korostamme toiminnassamme yhdenvertaisuutta. Toivomme verkostoon taustaltaan ja sukupuoleltaan moninaisia hakijoita.

Hakuohjeet

Kirjoita pieni kuvaus itsestäsi, omista harrastuksistasi tai mielenkiinnon kohteistasi. Kerro myös koulutuksestasi sekä mahdollisesta vapaaehtoistoiminnastasi liikunta- tai urheiluseurassa tai muissa järjestöissä. Kerro myös, miksi haluat mukaan verkostoon ja mihin asioihin haluaisit verkoston jäsenenä vaikuttaa. Liitäthän hakemukseen mukaan myös yhteystietosi.

Hakemukseen voi sisällyttää myös esimerkiksi oman seuran suosituksen. Hakemus voi olla videoklippi tai perinteinen kirjallinen hakemus.

Hakemukset ja lisätiedot: Sari Kuosmanen, sari.kuosmanen(at)eslu.fi, puh. 040 450 1950