10.9.2018

ESLU etsii oma-aloitteista ja itsenäisestä työskentelystä pitävää harjoittelijaa hallinnon assistenttityöharjoitteluun. Harjoittelu vaatii nopeaa uusien järjestelmien ja tehtävien omaksumiskykyä ja joustavuutta erilaisten tehtävien hoitamiseen.

Työharjoittelu pitää sisällään monipuolisia toimistotöitä, kuten koulutusten järjestelytehtäviä, asiakasrekisterin hallinnointia sekä markkinointiin ja viestintään liittyviä työtehtäviä, kuten uutiskirjeiden laatimista ja lähettämistä. Työharjoitteluun voidaan lisätä työtehtäviä opiskelijan kiinnostuksen mukaisesti markkinointiviestinnän tai toimistotehtävien osalta.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan ESLUn laaja-alaiseen toimintaan ja soveltamaan tietotaitoasi toimistotöiden ja markkinointiviestinnän parissa. Tukenasi on ESLUn osaava henkilökunta, joka opastaa ja ohjaa sinua tehtävissäsi. Toivomme hakijalta Microsoft Office -ohjelmien hallintaa, hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä reipasta asennetta.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Etsimme täyspäiväistä harjoittelijaa vuoden 2018 loppuun ja harjoittelun kestoa voidaan pidentää vuoteen 2019. Työaika on liukuva ja harjoittelun kesto on neuvoteltavissa opiskelijan aikatauluihin sopivaksi. Harjoittelusta maksetaan palkkaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen eslu(at)eslu.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja:
Tarja Nieminen, nuorisopäällikkö, tarja.nieminen(at)eslu.fi, puh. 0400 894 559