26.10.2022

Liikunnan parissa kasvanut Pavas on aloittanut ESLUn assistenttina. Liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden innoittamana Pavas halusi liikunnasta myös ammatin.

Luistelu vei Pavaksen mukanaan jo 3,5-vuotiaana ja suurin osa lapsuudesta ja nuoruudesta kului jäähallin sykkeessä. Luistelun parissa hän on toiminut myös ohjaajana, valmentajana ja muissa seuran tehtävissä. Vuosien varrella lajeina on ollut myös baletti, uinti ja sirkusakrobatia. Kokemusta on myös telinevoimistelun harrasteryhmän valmennuksesta.

Liikunta on ollut pienestä pitäen Pavaksen elämäntapa, joten oli luonnollista, että hän haluasi siitä myös ammatin. Opinnoissaan hän suuntasi Haaga-Helian liikunnanohjaajan linjalle, josta jäi paljon hyvää oppia.

- Olen erikoistunut opinnoissa liikuntapalveluihin ja -tapahtumiin, ja koenkin vahvuuksieni olevan organisointikykyä vaativissa tehtävissä. Liikunta-alan työkokemusta olen kerryttänyt myös Vierumäki Golfilla caddiemasterina kolmena kesänä. Kiireinen työympäristö on opettanut asioiden priorisointia, laadukasta asiakaspalvelua ja suurten kokonaisuuksien hahmottamista. Uskon, että työkokemuksestani on paljon apua uudessa tehtävässä, toteaa Pavas.

Liikunnan aluejärjestöt ovat Pavakselle tuttuja ohjaajakoulutusten kautta. Lisäksi hänen kaverinsa on suorittanut onnistuneen työharjoittelun ESLUssa – ja tästä Pavas kuuli hyvää.

- Jo ensimmäisistä työviikoista ESLUlla on jäänyt hyvä fiilis. Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja työyhteisö ollut mukava ja vastaanottava. Pidän todella siitä paljon, että pääsen hyödyntämään osaamistani usealla eri osa-alueella, kertoo Pavas.

Pavaksen voimavara työelämässä ja vapaa-ajalla on positiivisuus ja tätä asennetta hän toivoo pystyvänsä tuomaan myös ESLUun.  Jos siis törmäät golf-kentällä positiiviseen tapaukseen, on kyseessä todennäköisesti ESLUn uusi assistentti.