6.11.2019

Nyt on aika kiittää seuratoimijoita, vapaaehtoisia ja seuran arjessa mukana olevia ihmisiä – juuri niitä, jotka tekevät päivästä toiseen parhaansa mahdollistaakseen seuran arjen ja toiminnan. Nostetaan heidän tekemä upea työ näkyville ja annetaan kiitosten kantautua myös heidän korviinsa.

Kiitä oman seurasi vapaaehtoisia seuratoimijoita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kiitosseuratoimija ja #seurasydän.

#Kiitosseuratoimija-tunnisteella jaetuista julkisista postauksista Suomen Olympiakomitea ja OP valitsevat vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. Vuoden vapaaehtoinen seuratoimija palkitaan vapaaehtoisten päivänä 5.12. ja hän saa seuralleen 3 000 euron stipendin.

Seuratoiminnan monenlaiset sankarit

Tarvitaan monenlaisia taitoja ja ihmisiä, jotta liikunta ja urheilu seurassa olisi mahdollista. Ja he kaikki ovat totisesti kiitoksensa ansainneet.

Seurassa tarvitaan valmentajia, jotta lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden kehittyä ja oppia turvallisessa ympäristössä. Tarvitaan huoltajia teroittamaan luistimet, pitämään huolta pallojen kunnosta ja varmistamaan, että kaikilla on oikeanlaiset varusteet. Tarvitaan ohjaajia innostamaan aikuisliikkujia. Tarvitaan mm. innokkaita toimijoita tai vapaaehtoisia, kuskeja ja joukkueenjohtajia. Tarvitaan rakastavia ja välittäviä kotijoukkoja, jotta harjoitusten jälkeen on kiva mennä kotiin – ja jotta rakkaus liikuntaan ja urheiluun voi kasvaa.

– Suomen suurimman vapaaehtoistyön kohteen, seuratoiminnan, taustalla vaikuttaa 850 000 ihmistä. He ovat ne, joiden ansiosta meillä kaikilla on mahdollisuus kuulua joukkoon ja kokea yhteisöllisyyttä, harrastaa ja kilpailla. Heidän työnsä on korvaamatonta, kiittelee Lisää liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen Suomen Olympiakomiteasta.

Kuka on vuoden vapaaehtoinen seuratoimija? Kaikki urheilun parissa ahkeroivat vapaaehtoiset ansaitsevat kiitoksen ja kuka tahansa voi heitä kiittää. Käännä katseesi oman seurasi vapaaehtoiseen, ja jaa kiitoksesi somessa!

#kiitosseuratoimija #seurasydän