10.2.2018

Golden Spirit, TanssiDans ja Malmin Palloseura palkittiin lauantaina 10.2.2018 Olympiakomitean ja sen yhteistyökumppanien Alkon, Gasumin sekä Visman palkinnoin Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n Seuraseminaarissa.

Kasvata urheilijaksi -stipendi Golden Spiritille

Helsingissä toimivassa Golden Spiritissä on jäsenenä 600 harrastajaa ja 85 valmentajaa. Seura toimii täysin vapaaehtoistoiminnan pohjalta. Urheilullinen elämäntapa on kiinteä osa seuran toimintaa. Valmentajat varmistavat, että levon, unen ja ravinnon merkitys ovat tärkeässä osassa urheilijan arkea.  

Myös päihteettömyys on aktiivisesti esillä Golden Spiritin toiminnassa. Seurassa on tehty erityistoimenpiteitä päihteiden käytön ennalta ehkäisemiseksi ja seuran toimintalinjassa on sovittu päihteettömyydestä lasten ja nuorten toiminnassa. Seuran pelisäännöt on koottu yhteistyössä urheilijoiden, vanhempien ja seuran toimihenkilöiden kesken. Pelisäännöt ovat olemassa, jotta jokaisen olisi mahdollisimman mukavaa osallistua seuran toimintaan.

Golden Spirit sai Alkon lahjoittaman 3 500 euron arvoisen Kasvata urheilijaksi -stipendin lasten ja nuorten toimintaan. Alkon ja Olympiakomitean yhteistyön tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja.
 

TanssiDans ry:lle Sinettiseuratunnustus laadukkaasta työstä
 
Suomalainen laadukkaan urheiluseuratoiminnan kehittäminen on saanut merkittävän tukimuodon, kun Suomen Olympiakomitean ja suomalaisen energiayhtiö Gasumin yhteistyön kohteena ovat lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät Sinettiseurat. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä kannustuspalkintojen kautta. Gasumin tuki suomalaisille urheiluseuroille on merkittävä, tuki koostuu vuoden Sinettiseura-palkinnosta, jonka sai Joensuu Uimaseura sekä 14 alueellisesta 1000 euron kannustuspalkinnosta Sinettiseuroille eri puolilta Suomea.

Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun alueellinen Sinettiseura -kannustuspalkinto luovutettiin TanssiDansille. TanssiDans tunnetaan laadukkaasta toiminnasta ja hyvien tapahtumien järjestämisestä. Seuran jäsenmäärä kasvaa joka vuosi. TanssiDansiin tulee uusia harrastajia paitsi laadukkaan toiminnan, myös ulospäin huokuvan hyvän yhteishengen ja ilmapiirin ansiosta sekä jokaisen yksilön huomioivan opetuksen takia.  Seurassa on mahdollisuus harrastaa tanssia harrastusmielessä tai tavoitella kansainvälistä menestystä ja kaikkea tältä väliltä.
 

Taloushallinnon stipendi Malmin Palloseuralle

Suomen Olympiakomitea ja Visma Solutions Netvisor palkitsevat Malmin Palloseuran 1000 euron stipendillä. Seura on kehittänyt taloushallintoa helpottaakseen talouden raportointia ja seurantaa. Taloushallinnon seurantaan on nimetty osaava taloustiimi. Seura on laatinut toimintaa helpottamaan talousohjeistuksen yhteistyössä seuran tilitoimiston kanssa.  Seurassa uskotaan, että talousohjesääntö ja toimintamallit mahdollistavat ison harppauksen myös muussa seuran kehityksessä.