26.9.2019

ESLUn sporttisen punainen laivayhtiökumppani tarjoaa monia mahdollisuuksia kaikenkokoisille ryhmille ja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tarvitsetteko kokoustilaa tai onko tarkoitus aterioida yhdessä? Kaikki hoituu kätevästi yhdellä varauksella. Kaupan päälle saatte inspiroivan merinäköalan, laivan viihdepalvelut ja mahdollisuuden edullisiin tuliaisostoksiin.

- Olen mielelläni avuksi ryhmämatkan suunnittelussa. Laita viestiä, niin kartoitetaan yhdessä toiveitanne. Tulen myös mielelläni tapaamaan sinua! Pyydä minulta tarjous ryhmällesi ja räätälöin matkanne juuri teille sopivaksi. Lisäetuna tarjoan kokousryhmällenne veloituksetta tervetulojuoman, kertoo Viking Linen myyntipäällikkö Sari Wäck.

Wäck kertoo, että esimerkiksi Viking XPRS tarjoaa mukavia vaihtoehtoja risteilemiseen. Yhdeksän tunnin päiväkokous on kompakti yhdistelmä merimaisemia ja Tallinnan tunnelmaa.

Uutena nyt myös kuuden tunnin Perjantaipalaverit joko aamulähdöllä klo 7.45 tai iltapäivän After Work -lähdöllä klo 14.15. Helsinki–Tukholma-reitin kokouspaketit sopivat mainiosti pidempiin seminaareihin.

Varaa ja osallistu arvontaan

Laivaraha. Kun varaat kevään kokous- tai ryhmämatkan viimeistään 22.10.2019, saat tuntuvan kampanjaedun: Tuplasti laivarahaa, jonka ryhmäsi voi käyttää haluamallaan tavalla risteilynne aikana.

Tuplaus tarkoittaa, että ryhmät ovat kokonsa perusteella oikeutettuja laivarahaetukuponkeihin näin: 20–30 hlön ryhmä saa 60 euron arvosta etukuponkeja (norm. 30 €), 31–50 hlön ryhmä 80 euron arvosta (norm. 40 €) ja 51–80 hlön ryhmä 100 €:n arvosta (norm. 50 €).

Arvosetelit. Onni suosii nopeaa! Varaa kokous- tai ryhmämatka vähintään 10 henkilölle viimeistään 22.10. ja osallistut arvontaan. Palkintoina on yhteensä neljä 500 €:n arvoista arvoseteliä eli yksi jokaista reittiämme kohden. Arvoseteli on valuuttaa, joka kelpaa laivan ravintoloissa ja myymälöissä ryhmäsi risteilyn aikana. Nämäkin setelit voitte käyttää risteilynne aikana laivoillamme.

Tutustu mahdollisuuksiin Vikin Linen sivuilla.

Lisätietoja: Sari Wäck, puh. +358 40 592 6625