12.6.2017

ESLU on toteuttanut kevään aikana jäsenrekisteri ja verkkosivu -uudistuksen. Uudistuksen tavoitteena on kehittää laskutus- ja viestintätoimintoja, jäsenhallintatyökaluja sekä verkkopalveluja, joiden avulla kyetään parantamaan sidosryhmien palveluprosessia.

Uudet verkkosivut on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin sidosryhmien tarpeita. Erityistä huomiota on kiinnitetty siihen, että ESLUn palvelut sekä koulutukset ovat helposti löydettävissä ja niiden sisällöt on esitelty selkeästi. Lisäksi sivut ja tapahtumailmoittautumiset toimivat nyt myös mobiilisti!

Verkkosivujen kehitystyö jatkuu vielä julkaisun jälkeen, jonka takia toivommekin sivusta palautetta. Palautteen avulla pyrimme kehittämään sivuston toiminnallisuuksia entisestään. Palautetta sivustosta voi lähettää osoitteeseen isa.laakso@eslu.fi
 

Nyt ESLUsta verkkolaskut!

Mikäli seuranne pystyy vastaanottamaan verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan verkkolaskuosoitteenne sähköpostilla osoitteeseen stina.koivisto@eslu.fi


Seuran yhteystiedot ajan tasalle!

ESLU ylläpitää rekisteriä alueensa seuroista ja seuratoimijoista. Muistattehan päivittää seuranne yhteystiedot, jotta postit tulevat oikeille henkilöille. Jäsentiedot pääset päivittämään täältä.
 

Lisätietoja verkkosivu-uudistuksesta:

Juhana Särkelä
viestintä- ja markkinointisuunnittelija
puh. 050 365 3665
juhana.sarkela@eslu.fi