12.10.2017

Olympiakomitea valmistelee yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa. Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä.

Ohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta. Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet.

Seuroille laatuohjelma tarjoaa kehittämisen välineen, jossa laatutekijät on pohdittu laajan asiantuntijaryhmän avulla. Ohjelma edistää seurojen yhteistyötä ja tuo esille seuratoiminnan upeat toiminnot näkyviksi ja kannustaa seuroja. Laatuohjelma tarjoaa seuroille erilaisia konkreettisia työkaluja ja palveluja, mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ideoiden saamiseen muilta seuroilta ja yhteisen visuaalisen ilmeen.

Asiantuntija Eija Alajan ajatuksia seuratoiminnan laatuohjelmasta voi lukea lokakuun Etelätuulesta.

Laatuohjelman esittelytilaisuus ja vinkkejä hyvään avustushakemukseen 9.11.2017

Seuratoiminnan laatuohjelmaa esitellään marraskuussa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Lisäksi illan aikana ESLUn asiantuntijat, seuratoiminnan kehittäjä Kari Ekman sekä kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, antavat vinkkejä hyvään avustushakemukseen. Mistä hyvä hakemus syntyy ja mitä se sisältää?

Maksuton tilaisuus järjestetään Helsingissä torstai 9.11. kello 18.00–20.30 (Olympiakomitean talo, Radiokatu 20).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta Olympiakomitean verkkosivuilla.