Liikunta-alan vuoden ykköstapahtuma, Kansallinen liikuntafoorumi kokoaa yhteen liikkumisen edistämisen, liikunnan ja urheilun toimijat yhteen tänä vuonna Kisakallion Urheiluopistolle, Lohjalle 30.–31.10.2023.

Näytteilleasettajat

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt toimivat viidentoista aluejärjestön voimin eri puolella Suomea. Järjestöjen perustehtävänä on suomalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan ja urheilun avulla. Lisäksi tehtävänä on liikuntakulttuurin elinvoimaisuuden ja monipuolisuuden varmistaminen - erityisesti paikallisella tasolla. 

Yhteiskuntavaikuttamisella edistämme alueidemme liikunta- ja urheilutoimijoiden ja vapaaehtoistoiminnan yleistä arvostusta ja toimintaedellytyksiä. Lisäksi vaikutamme liikunta- ja urheilukulttuurin yleiseen kehitykseen maakunnassa. Lue lisätietoja aluejärjestöjen toiminnasta: www.liikunnanaluejarjestot.fi

Lappset - Sydämen sykettä liikunnan ja leikin kautta!

Sijoittamalla Lappsetin ulkoliikuntavälineisiin yhteisöt voivat edistää aktiivisia elämäntapoja, mikä johtaa terveydenhuoltokustannusten säästöihin. Lappsetin ulkoliikunnan tuoteperheet on kehitetty yhteistyössä oman alansa kokeneiden ammattilaisten kanssa. Tervetuloa tutustumaan eri vaihtoehtoihin asiantuntijoidemme kanssa. Ständillä esillä Lappset Puurouhe™, tekonurmen täyteaine ja Sisu Fitness liikuntaväline, tule testamaan! Lue lisää: www.lappset.fi

Suomisport 

Suomisport on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelualusta, mikä helpottaa lajiliittojen, seurojen ja liikkujien arkea. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille. Samasta palvelusta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkeen.

Suomisportilla on yli 800 000 käyttäjää ja sitä kehittää Olympiakomitea yhteistyössä Vincit Oyj:n kanssa. Lue lisää: https://info.suomisport.fi/

 

      

 

Askel Sports

Askel Sports on urheilu- ja liikuntatoimijan paras ystävä, joka palvelee asiakkaita niin julkiselta, yksityiseltä kuin kolmannelta sektorilta. Tuotamme urheiluun erikoistuneita markkinointi-, viestintä-, hallinto- ja tapahtuma­palveluita pienistä projekteista jatkuvaan yhteistyöhön. Olemme tehokas, kekseliäs ja huolellinen kumppani, jonka kanssa teet laadukasta jälkeä ja tavoittelet rohkeasti unelmia. Lisätietoja: askelsports.fi

Buusti360

Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisön toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Buusti360-hyvinvointiohjelma vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.

Buusti360 on liikunta- ja hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon. Ammattilaiset rakentavat kokonaisuuden ja käytettävissä on laaja asiantuntijaverkosto. Lisätietoja: https://buusti360.fi/

 

 

Erasmus+ -ohjelma

Erasmus+ -ohjelma tarjoaa liikunta- ja urheilusektorin toimijoille mahdollisuuksia eurooppalaiseen yhteistyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Erasmus+ hankkeissa jaat hyviä käytäntöjä ja menetelmiä, vahvistat verkostoja tai kehität uusia toimintamalleja yhdessä eurooppalaisten hankekumppanien kanssa. Lisätietoja Erasmus+ -ohjelmasta Opetushallituksen sivuilta.

 

 

 


Haluatko näytteilleasettajaksi?

Toivomme tapahtuman näytteilleasettajaksi monipuolisesti erilaisia liikunta-, terveys ja hyvinvointialan toimijoita, niin yrityksiä kuin järjestöjäkin. Liikuntafoorumin kautta näytteilleasettajat tavoittavat laajasti liikuntakentän päättäjiä ja toimijoita, asiantuntijoita, tutkijoita ja opiskelijoita.

Tämän vuoden Kansallisessa liikuntafoorumissa keskustellaan taloudesta monipuolisesti eri näkökulmista teemalla Euroja liikkeellä. Luvassa on jälleen paljon uusinta tietoa, mielenkiintoisia puhujia ja keskusteluja liikkumisen ja liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista sekä tärkeitä kollegojen kohtaamisia.

Näyttelytilana toimii Liikuntafoorumin pääareena Susi Training Center, Kisakalliossa. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.