Liikuntafoorumi järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla (Kaarina Karin tie 4, 08360 Lohja). Tutustu Kisakallion aluekarttaan. Aluekartta myös sivun alalaidassa.

Kisakallion alueen parkkipaikat ovat maksuttomia, ja merkitty aluekarttaan P-merkillä. Esteettömät autopaikat sijaitsevat rakennuksien vieressä. Lisätietoa pysäköinnistä löydät aluekartasta.

Ilmoittautuminen ja infopiste

Ilmoittautuminen ja foorumin infopiste, valvottu narikka ja matkatavaroiden säilytystila löytyvät Susi Training Centeristä, joka toimii myös tapahtuman pääareenana. Susi Training Centerin vieressä sijaitsee iso parkkialue.

Liikuntafoorumin yhteiset sessiot ja iltajuhla järjestetään Susi Training Centrissä, josta löydät myös näytteilleasettajat. Lisäksi maanantain rinnakkaissessioissa käytössä ovat päärakennuksen Peilisali ja Auditorio. Susi Training Centerissä ja päärakennuksessa on huomioitu esteettömyys.

Huomioithan, että saapuessasi Ravintola Sporttiin ruokailemaan, tulee sinun näyttää seminaarin akkreditointikortti, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä.