Haluatko kehittää itseäsi? Onko haaveissasi ollut liiketalouden perustutkinto? Haluatko suorittaa tutkinnon työsi ohessa? Rastor-instituutissa on mahdollista opiskella liikunta- ja urheilualan ammattilaisille räätälöidyssä liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtavassa koulutusohjelmassa. Tutkinto toteutetaan aikuisten ammatillisena näyttötutkintona omien työtehtävien kautta. Osaamisen kehittämistä täydennetään koulutuspäivillä ja aiheeseen liittyvillä oppimistehtävillä.

Sinustako seuraava sporttimerkonomi?

Urheilujärjestössä ja -seurassa toimiminen vaatii ammattitaitoa sekä määrätietoista otetta kehittää organisaation toimintaa haluttuun suuntaan. Usein pienen joukon harteilla on suuri vastuu koko toiminnasta. Sporttimerkonomitutkinto on suunnattu urheilujärjestöjen, -seurojen ja kuntien työntekijöille, ammattiurheilijoille sekä yrittäjille.

Koulutuksen aluksi kartoitetaan opiskelijan oma osaaminen ja laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa talouteen, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Opiskelijalla ei saa olla aikaisempaa tutkintoa liiketalouden alalta (merkonomi, tradenomi tai KTM).

Kesto

Tutkinnon suorittaminen kestää noin 1,5 vuotta. Kesto vaihtelee yksilöllisesti opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutus sisältää etä- ja lähikoulutuspäiviä, verkko-opiskelua ja työssäoppimista. Koulutusmuoto riippuu opiskelijan nykyisestä osaamisesta ja ammatillisesta kokemuksesta.

Osallistumismaksu

Koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Lue lisää tutkinnosta ja ilmoittaudu mukaan Rastor-instituutin sivuilta.

Hannu Mattilan ajatuksia sporttimerkonomikoulutuksesta

Hannu Mattila Hyvinkään Pontevasta, koripallon A-poikien joukkueen johtaja ja mukana aktiivisesti seuratoiminnassa. Hän haluaa omalta osaltaan mahdollistaa hyvinkääläisen mieskoripallon jatkumisen hyvällä tasolla. Hän kertoi myös sporttimerkonomikoulutuksesta.

 

Lisätietoja:

Kari Ekman, puh. 050 4077 119

Palautteita

Oli kivaa, että tehtävät tehtiin ryhmissä eikä yksin.

Ryhmän aktivoiminen on oikea tapa opettaa aikuisia.

Hyvää tietoa kouluttajalta ja sovellettu seuratyöhön.

Loistava kouluttaja, ilmapiiri oli rento ja valmentaja osasi puhua asioista mielenkiintoisesti.

Kouluttajalla homma hanskassa ja heräsi hyvää keskustelua ja sai ajatuksia omaan toimintaan.

Erittäin hyviä asioita, joita pystyy viemään käytäntöön.

Rastor-instituutti järjestää koulutusohjelman yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja ESLUn kanssa.