Sporttimerkonomi - merkonomiksi muiden liikunta- ja urheilutoimijoiden kanssa

Haluatko kehittää itseäsi? Onko haaveissasi ollut liiketalouden perustutkinto? Haluatko suorittaa tutkinnon työsi ohessa? Markkinointi-instituutissa on mahdollista opiskella liikunta- ja urheilualan ammattilaisille räätälöidyssä liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtavassa koulutusohjelmassa. Tutkinto toteutetaan aikuisten ammatillisena näyttötutkintona omien työtehtävien kautta. Osaamisen kehittämistä täydennetään koulutuspäivillä ja aiheeseen liittyvillä oppimistehtävillä.

Sinustako seuraava sporttimerkonomi?

Urheilujärjestössä ja -seurassa toimiminen vaatii ammattitaitoa sekä määrätietoista otetta kehittää organisaation toimintaa haluttuun suuntaan. Usein pienen joukon harteilla on suuri vastuu koko toiminnasta. Sporttimerkonomitutkinto on suunnattu urheilujärjestöjen ja -seurojen työntekijöille, ammattiurheilijoille sekä yrittäjille.

Koulutuksen aluksi kartoitetaan opiskelijan oma osaaminen ja laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa talouteen, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Opiskelijalla ei saa olla aikaisempaa tutkintoa liiketalouden alalta (merkonomi, tradenomi tai KTM).
 

Kesto

Tutkinnon suorittaminen kestää noin 1,5 vuotta. Kesto vaihtelee yksilöllisesti opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutus sisältää maksimissaan 16 lähikoulutuspäivää, verkko-opiskelua ja työssäoppimista. Koulutusmuoto riippuu opiskelijan nykyisestä osaamisesta ja ammatillisesta kokemuksesta.
 

Osallistumismaksu

Koulutus on maksuton.


Ilmoittautuminen

Seuraava Sporttimerkonomi-koulutus alkaa 3.12.2019. Hae mukaan 2.11.2019 mennessä. Lue lisää tutkinnosta Markkinointi-instituutin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Markkinointi-instituutti järjestää koulutusohjelman yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja ESLUn kanssa.