Videokoulutus

ESLU on tuottanut yhteistyössä kumppaneidensa kanssa koulutusvideon, joka on helppo tapa saada lisätietoa koulutettavasta aiheesta, milloin ja missä tahansa.

Tietosuoja yhdistyksissä ja urheiluseuroissa

Yksilön tietosuoja yhdistyksissä paranee uuden tietosuoja-asetuksen normien myötä, ja yhdistyksen vastuut ja velvollisuudet lisääntyvät. Tietosuojasääntely kohdistuu ihmisistä tehtyihin rekistereihin (mm. yhteystiedot, kilpailutilastot). Sillä, onko rekisteri sähköinen vai manuaalinen, ei ole käytännön merkitystä. Sääntely kohdistuu sekä tiedon suojaamiseen (tietoturva) että tiedon käsittelyyn ja käyttöön (tietosuoja). Miten asetus vaikuttaa seuran tapoihin työskennellä?

ESLU on tuottanut yhteistyössä Asianajotoimisto Legistumin kanssa koulutusvideon uudesta EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Kouluttajana on Legistumin asianajaja ja osakas Teppo Laine. Hän on seurannut tarkasti lakimuutosta ja pitänyt useita koulutuksia uudesta asetuksesta.

Tietosuoja yhdistyksissä ja urheiluseuroissa -koulutusvideolla käydään läpi seikkoja, jotka yhdistysten toimijoiden tulee ottaa huomioon toiminnassaan. Videon kesto on noin 30 minuuttia.

Videon hinta on ESLUn jäsenille 40 euroa ja muille 80 euroa. Tilaa video seuran omaan käyttöön täyttämällä alla oleva tilauslomake.