30.10.2018

Haluatko olla osa ESLUn joukkuetta? Oletko varhaiskasvatuksen liikunnan asiantuntija? Etsimme asiantuntijaa Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hankkeeseen, jota liikunnan aluejärjestöt toteuttavat yhteistyössä. Tehtäviisi kuuluu varhaiskasvattajien kouluttaminen, varhaiskasvatusyksiköiden mentorina toimiminen sekä alueellinen verkostotyö. Toimenpiteillä edistetään hankeen tavoitteita.

Hankkeen tavoitteena on

  1. Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmatyön paikallinen edistäminen
  2. Alueellisen ja paikallisen varhaiskasvatuksen verkostotyön edistäminen ja kehittäminen
  3. Varhaiskasvattajien toiminnallisuuden ja liikuntaosaamisen vahvistaminen
  4. Uusien tukityökalujen ja sisältöjen kehittäminen varhaiskasvattajien työn tueksi

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta varhaiskasvatuksen parista, tietämystä alle kouluikäisten liikunnasta sekä kiinnostusta kehittää lasten liikkumismahdollisuuksia eri varhaiskasvatusyksiköissä. Lastentarhanopettajan tai varhaiskasvatukseen suuntautuneen sosionomin (AMK) koulutus katsotaan eduksi.
Työhön kuuluu oleellisesti myös kouluttaminen, joten valmiudet toimia kouluttajana on tärkeää. Työ vaatii priorisointikykyä, huolellisuutta, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta. Hankkeen hallinnointi edellyttää MS Office -ohjelmiston hyvää hallintaa.

Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua oppia uutta. Olet oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Odotamme hakijalta sitoutumista ESLUn arvoihin ja toimintatapoihin sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme innostavan työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän sporttisessa työyhteisössä.

Työ on määräaikainen ja ensimmäisessä vaiheessa vuoden pituinen. Työn hoitaminen edellyttää mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön sekä oman auton käyttöä. Työn aloitusajankohta sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

Hae tehtävään 23.11.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteella tarja.nieminen@eslu.fi.

Lisätietoja antaa ESLUn nuorisopäällikkö Tarja Nieminen puh. 0400 894 559. Tarjan tavoitat parhaiten ke 7.11. klo 10.00–12.00 tai to 8.11. klo 12.00–14.00.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU on monipuolinen vuonna 1993 perustettu yli laji- ja kuntarajojen toimiva seura- ja liikuntatoiminnan edistäjä ja yhteistyön koordinoija. ESLU kehittää toimintaansa alueellaan olevien tarpeiden mukaan toimien edunvalvonta-, koulutus-, yhteistyö-, kehitys- ja palveluorganisaationa. ESLU edistää seura- ja liikuntatoiminnan edellytyksiä kohtaamalla vuosittain yli 21 000 henkilöä.