4.3.2024

Lasten ja nuorten liikunnassa ESLUn tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan sekä lisätä liikuntamahdollisuuksia. Kesäisin toimintaa toteutetaan muun muassa järjestämällä liikuntaleirejä koululaisten kesäloma-aikana yhdessä yhteistyökumppaneiden, seurojen ja kuntien kanssa.

Kesä on lapsille loistavaa aikaa rakentaa uusia kaverisuhteita, oppia uusia taitoja ja nauttia liikunnan riemusta. Liikuntaleirit tarjoavat tähän helpon ja turvallisen ympäristön. Leirien tavoitteena on tarjota ohjattu ja turvallinen tapa viettää kesälomaa liikunnan parissa. Toiminta leireillä on liikuntapainotteista ja ohjelmassa on pallopelejä, leikkejä, kisailuja, taitoratoja, seikkailutoimintaa ja arvokeskusteluja nuorten kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

SankariSporttileiri järjestetään Tapainlinnan koululla 3.-7.6.2024.

Leiri on liikuntapainotteinen viiden päivän päiväleiri, jossa on monipuolista toimintaa klo 8.15–15.45. Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2012–2017 syntyneet lapset. Lapsilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta leirin lajeista. Leirin aikana tutustutaan useisiin eri lajeihin leikin varjolla. Lue lisää SankariSporttileiristä ja ilmoittaudu mukaan.

Leiri järjestetään yhteistyössä Elämäni Sankari ry:n ja Hyvinkään kaupungin kanssa.

Haluaisitko toimia leirillä ohjaajana?

Ohjaajana suhtaudut myönteisesti lasten liikunnallisen elämäntavan löytämiseen, olet kannustava ja tulet toimeen ihmisten kanssa. SankariSporttileirin toiminnassa keskeistä on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä.

Ohjaajat perehdytetään koulutuksessa ennen leiriä. Päivittäinen työaika sijoittuu klo 7.30 ja 16.30 välille. Ohjaajana voi toimia 15 vuotta täyttänyt ja sitä vanhempi nuori.

Ohjaajille maksetaan 300 euroa per leiri. Lisäksi ohjaajat saavat päivittäisen lounaan ja välipalan, t-paidan sekä koulutuksen leirillä toimimiseen. Hae leiriohjaajaksi täyttämällä hakulomake 19.4.2024 mennessä.

Lisätietoja: Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU, Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559