Lastentanssin avaimet (3 h)

Lastentanssissa yhdistyvät kaksi lapselle ominaista tapaa toimia: taiteellinen ilmaisu ja liikkuminen. Leikkiin, musiikkiin ja mielikuvitukseen perustuvien harjoitusten avulla opitaan rakentamaan ja ohjaamaan lastentanssituokioita, joissa lapset voivat ilmaista itseään tanssin ja liikkumisen keinoin.

Lastentanssi matkalla kohti koreografiaa (3 h)

Koulutuksessa käydään läpi lastentanssin peruselementtien lisäksi monipuolisia lastentanssiharjoituksia, jotka ohjaavat improvisaatioon ja koreografiaan. Koulutus sopii hyvin jatkoksi Lastentanssin avaimet -koulutukselle sekä syvempää osaamista tavoitteleville.

Nassikkapaini (3 h) – myös ruotsiksi!

Nassikkapaini on luvallista kamppailua, kehonhallintaa, tasapainoilua sekä koordinaation kehittämistä. Paini kehittää lapsen motoriikkaa monipuolisesti ja se on helposti toteutettavissa pienissäkin tiloissa. Nassikkapaini on vauhdikas liikuntamuoto, joka sopii sekä tytöille että pojille. Kisailu on kivaa, tervetuloa kokeilemaan!

Seikkailuliikunta (3 h tai 6 h) – myös ruotsiksi!

Seikkailu kiehtoo sekä tyttöjä että poikia. Seikkailuliikunnan avulla voidaan kehittää lasten yhteistyötaitoja sekä ongelmaratkaisukykyä. Koulutuksen aikana rakennetaan oma seikkailurata ja käydään läpi lapsiryhmissä kokeiltuja vaihtoehtoja.

 

Kaikkia ESLUn koulutuksia saa tilauksesta ja tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kiinnostuitko? Kysy lisää tilauskoulutuksista!