4.8.2022

Tähtiseurat, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt rakentavat yhdessä tunnettuutta Tähtiseurojen laadukkaalle toiminnalle. Tähtiseurojen markkinointi on alkanut – hyödyntäkää valmiit materiaalit Tähtiseuran viestinnässä.

Koko urheiluyhteisön voimin tavoitamme nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta yhdessä viestimällä satojatuhansia ihmisiä. Olympiakomitea markkinoi Tähtiseuroja nyt syksyllä myös ulkomainonnan keinoin bussipysäkeillä ja kauppakeskuksissa. Tähtiseurojen laadukkaan ja vastuullisen työn tunnetuksi tekeminen on yhteinen ponnistuksemme.

Kampanjan viestit tiivistetysti:

Seuralla on väliä!
Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti.
Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.
Tähtiseurassa saat aina tukea ja turvaa.
Valitse viisaasti, valitse Tähtiseura. www.tähtiseurat.fi


Ilmaiset markkinointiaineisot Tähtiseurojen käyttöön

Tähtiseurat pääsevät helposti hyödyntämään syksyn kampanjaa ottamalla valmiit mainonta- ja viestintäaineistot käyttöön. Niitä hyödyntämällä Tähtiseurat voivat markkinoida omaa toimintaansa ja samalla kertoa kuuluvansa upeaan laatuseurojen joukkoon.

Tähtiseurojen markkinointiaineistot voitte ladata Olympiakomitean sivuilta.

Tähtiseuran vahvuuksia ja hyviä puolia liputtamalla teemme yhdessä näkyväksi sen miksi seuran toimintaan kannattaa tulla mukaan. Liittämällä somekuviin seuranne omat viestit, saatte tehtyä tunnetuksi juuri teidän seuranne toimintaa ja kutsuttua vanhat ja uudet jäsenet mukaan toimintaan.

Tähtimerkki seuran nettisivuille ja someen

Jokainen Tähtiseura saa oikeuden käyttää Tähtimerkkiä seuran viestinnässä. Seuran saamasta laatutunnuksesta kannattaa viestiä näkyvästi mm. seuran nettisivuilla ja somekanavissa.  Teette upeaa työtä – kertokaa siitä. Mikäli seuranne Tähtimerkki on kadonnut tai jäänyt tilaamatta, sen voi tilata Olympiakomitean sivuilta. Klikkaa tilaamaan.

Ilmoita seuranne viestijät ja osallistutte arvontaan

Olympiakomitea voi lähettää Tähtiseura-aineistot suoraan seuran viestijöille. Jos haluat, että materiaalit tulevat suoraan viestinnästä vastaavalle, lisää hänen yhteystiedot Olympiakomitean lomakkeelle. Lomakkeelle pääset tästä linkistä.

Olympiakomitea arpoo kaikkien kampanjaan mukaan lähtevien Tähtiseurojen kesken palkintoja ja palkitsee parhaita viestijöitä Tähtiseurapäivillä Helsingissä 8.-9.10.2022.

Käyttämällä aihetunnistetta #Tähtiseura positiivinen seuraviestinnän tuuli puhaltaa läpi Suomen etelästä pohjoiseen.