1.3.2019

Onko seuranne tai yhdistyksenne halukas järjestämään lapsille ja nuorille laadukasta liikuntakerhotoimintaa ensi lukuvuonna? Onko seuranne tai yhdistyksenne kerhotoiminta laadukasta ja haluatte edistää toiminnan vaikuttavuutta entisestään?

Starttirahan myöntämisessä painotetaan tänä vuonna ennen kaikkea yhteistyötä. Mahdollisimman monen paikallisen toimijan mukanaolo tavoittaa lapset ja nuoret. Yhteistyössä voivat olla esimerkiksi urheiluseurat, yhdistykset, koulut ja kunta. Laaja yhteistyöverkosto varmistaa kerhotoiminnan jatkuvuuden myös seuraaville vuosille. Lukuvuonna 2019–2020 myös kunta voi olla hakijatahona. Lasten Liike -starttirahan haku on auki 1.–31.3.2019.

Rahallisesti tuettava summa on 500 euroa / kerho. Starttiraha ei sulje pois esim. kuntien kerhorahaa tai kerhon muita rahoituspolkuja.

- Lasten Liike -toimintaa koordinoi ja tukee Olympiakomitea ja paikallisesti liikunnan aluejärjestöt mukaan lukien ESLU. Meihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä, jos teillä herää kysymyksiä toiminnan kuluista tai järjestämisestä, kannustaa ESLUn nuorisopäällikkö Tarja Nieminen.

Lasten Liike on koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. 

Lisätietoa Lasten Liike -sivuilta. Sähköiseen hakemukseen pääset tästä.

Lisätietoja: ESLUn nuorisopäällikkö Tarja Nieminen, puh. 0400 894 559

Lataa Lasten Liike -esite