Mielenkiintoinen webinaarisarja tarjoaa työyhteisöön asiantuntemusta, ajateltavaa ja aktivointia kokeneiden ammattilaisten tuella.

28.10. klo 13.00 - 14.00
Itsensä johtaminen/kehittäminen – Hyvinvoinnin kulmakivet

Tasapaino alkaa karsimisesta. Se on yksi tämän ajan tärkeimmistä hyvinvointitaidoista, toteaa psykologi Satu Lähteenkorva.

Lähteenkorva on rohkea ja käytännönläheinen psykologi ja erittäin pidetty luennoitsija. Lähteenkorva ohjaa osaavasti ja huumorilla persoonannäköiseen, hyvinvoivaan elämään.

Hänet tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana ja kehittäjänä. Hyvinvoinnin Kulmakivet© ovat vuosien saatossa tulleet tutuksi tuhansille suomalaisille!


11.11. klo 13.00 - 14.00
Rentoa painonhallintaa – Oikealla syömisellä jaksaminen uudelle tasolle

Saatko ravinnosta energiaa ja jaksamista vai mielipahaa ja stressiä? Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg johdattelee kuulijat pohtimaan asiaa webinaariluennossaan.

Yleisimmät motiivit pohtia omaa syömistä liittyvät jaksamiseen, painonhallintaan ja terveyteen. Borgin kokemus on, että hyvin usein ihmiset kuvittelevat tietävänsä, miten pitäisi syödä, vaan eivätpä kuitenkaan tiedä. Jos jo lähtökohta on väärä, ei tulostakaan synny.

Borg on arvostettu ravitsemusasiantuntija, joka toimii vastaanottotyön, kirjailijuuden/kirjoittamisen, luennoinnin, tutkimuksen, tyhy-toiminnan ja erilaisten asiantuntijatehtävien välimaastossa.

Borg on toiminut aiemmin Suomen Olympiakomitean ravitsemusasiantuntijana. Nykyään hän on muun muassa Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja. Lisäksi  hän kirjoittaa Suomen seuratuinta ravintoa ja syömistä käsittelevää blogia nimeltä Pöperöproffa.


25.11. klo 13.00 - 14.00
Onnistuneen elämäntapamuutoksen tekeminen

Joni Jaakkolan mukaan elämäntaparemontin lähestymistapa on usein väärä ja sellainen, ettei sillä ole mahdollisuuttakaan onnistua. Käytännössä tämä väärä tapa tarkoittaa useimmiten sitä, että yritetään tehdä liian paljon muutoksia liian nopeasti.

Jaakkola on Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Jaakkola on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta.