Uusille, aloitteleville ohjaajille sekä ohjaajiksi aikoville suunnatut koulutukset tarjoavat perustietoa liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen kohderyhmässään. Valikoimassa on omat ohjaajakoulutukset niin lasten kuin aikuisten ohjaajille.

Lasten Liike - Lasten liikunnan ohjaajakoulutus aloitteleville

Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Tervetuloa Liikuttajaksi (aikuisten ohjaajille)

Koulutuksen sisältö on rakennettu aikuisliikkujien tarpeet huomioiden ja sen tavoitteena on rohkaista ja tukea osallistujia kannustamaan ja innostamaan muita liikkumaan. Koulutus tarjoaa perustietoa aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta. Lisäksi se tarjoaa ideoita ja vinkkejä aikuisliikunnan ohjaamiseen, ohjauskerran suunnitteluun sekä ryhmän hallintaan. Koulutus soveltuu myös kuntoliikkujille oman liikkumisen tueksi.
 

Kaikkia ESLUn koulutuksia saa tilauksesta ja tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kiinnostuitko? Kysy lisää tilauskoulutuksista!