Sporttimerkonomi

Haluatko kehittää itseäsi? Onko haaveissasi ollut liiketalouden perustutkinto? Haluatko suorittaa tutkinnon työsi ohessa? Sporttimerkonomitutkinto on suunnattu urheilujärjestöjen ja -seurojen päätoimisille työntekijöille. Tutkinto toteutetaan aikuisten ammatillisena näyttötutkintona omien työtehtävien kautta. Osaamisen kehittämistä täydennetään koulutuspäivillä ja aiheeseen liittyvillä oppimistehtävillä.

Sinustako seuraava sporttimerkonomi?

Urheilujärjestössä ja -seurassa toimiminen vaatii ammattitaitoa sekä määrätietoista otetta kehittää organisaation toimintaa haluttuun suuntaan. Usein pienen joukon harteilla on suuri vastuu koko toiminnasta.

Koulutuksen aluksi kartoitetaan opiskelijan oma osaaminen ja laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa talouteen, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Osallistujien lähtötasovaatimuksena on vakituinen työsuhde. Opiskelijalla ei saa olla aikaisempaa tutkintoa liiketalouden alalta (merkonomi, tradenomi tai KTM).
 

Kesto

Tutkinnon suorittaminen kestää 1,5–2 vuotta. Kesto vaihtelee yksilöllisesti opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutus sisältää keskimäärin 15–20 koulutuspäivää, jotka toteutetaan kahden päivän jaksoissa.
 

Osallistumismaksu

Tutkintomaksu on 58 euroa. Tutkinnon suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä.


Lisätietoja tutkinnosta löydät täältä.