Koulutusten ja tapahtumien ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Tutustu ESLUn koulutusten ja tapahtumien ilmoittautumis- ja peruutusehtoihin.

Turvallisen tilan periaate ESLUn tilaisuuksissa

ESLUn tilaisuuksissa kunnioitamme turvallisen tilan periaatteita. Periaatteet koskevat kaikkia paikallaolevia osallistujia, kouluttajia ja asiantuntijoita. Lue lisää.

Tietosuojaseloste

ESLU on päivittänyt tietosuojaselosteensa 25.5.2018 voimaan astuneen uuden tietosuojalain mukaiseksi. Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Tietosuojaseloste on päivitetty 22.4.2021.

Tutustu ESLUn tietosuojaselosteeseen.

Vastuullisuusohjelma

Vuoden 2023 aikana päivitettiin ESLUn vastuullisuusohjelma seuraavien osa-alueiden osalta: Toimiva hallinto ja johtaminen, Turvallinen toiminta sekä Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Lisäksi vastuullisuusohjelmaan liitettiin vuonna 2022 päivitetty Ympäristösuojelu ja kestävä kehitys -osio. Ympäristöohjelman tapaan toimenpiteet jaoteltiin ”Me ESLUssa” ja jäsenille suunnattuun toimintaan. Lisäksi päivitettiin ohjelman muotoa konkreettisemmaksi toimintasuunnitelmaksi (tavoite, toimenpiteet, aikataulu, vastuuhenkilöt, arviointi ja seuranta). Aiemman ohjelman kirjaukset on sisällytetty sellaisinaan tai niitä on täydennetty.

Tutustu ESLUn vastuullisuusohjelmaan.

Tutustu Vastuullisuusohjelman Ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys -osioon.

Sivustojen saavutettavuus

Keväällä 2020 ESLU teki saavutettavuuteen liittyviä tarkistuksia ja muutoksia sivustoillaan (www.eslu.fi, www.eslu.fi/etelatuuli/ ja https://tapahtumat.eslu.fi/tapahtumat/).

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto vastaa suurilta osin vaatimuksia.

Ei-saavutettava sisältö:
Havaittava: Kaikki sivustojen upotetut videot eivät ole tekstitettyjä.

Palautetta saavutettavuusongelmasta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Kysymyksiä ja palautetta voi lähettää palautelomakkella.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi, puhelinnumero vaihde 0295 016 000

ESLUn logo

ESLUn painokelpoinen logo

ESLUn pienempi logo